Raspisan konkurs za podršku razvoju preduzetništva u centru Podgorice

Konkurs se odnosi na razvijanje biznisa na teritoriji u strogom centru grada koju okružuju Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Bulevar Stanka Dragojevića, Bulevar Ivana Crnojevića i ulica Marka Miljanova

3169 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glavni grad Podgorica
Foto: Glavni grad Podgorica

Glavni grad će podržati razvoj preduzetništva u centru Podgorice, za šta je opredijeljeno 20.000 eura, a sva fizička i pravna lica sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji glavnog grada koja svoj biznis žele da započnu ili razvijaju u centru, već od danas mogu dostavljati prijave na konkurs.

"Glavni grad kontinuirano podržava razvoj preduzetništva u Podgorici, a nakon što je centar grada u prethodnom periodu dobio novu infrastrukturu, uz nastavak unapređenja iste, ukazala se potreba za daljim oživljavanjem centra grada i kroz razvoj mikro biznisa", saopštili su iz Sekretarijata za podršku biznis zajednici.

Konkurs se odnosi na razvijanje biznisa na teritoriji u strogom centru grada koju okružuju Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Bulevar Stanka Dragojevića, Bulevar Ivana Crnojevića i ulica Marka Miljanova.

"Ovim Konkursom podržavaju se biznis ideje za podsticanje ekonomskog razvoja centra grada, stvaranje uslova i podsticanje razvoja turizma, doprinos afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala i tradicije glavnog grada, podizanja nivoa urbane kulture i očuvanja kulturne baštine, kao i doprinos očuvanju životne sredine i održivog razvoja", navode iz lokalne samouprave.

Prijave na konkurs podnose se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom štampanom mediju i zvaničnom sajtu Glavnog grada.

Dodatne informacije o konkursu mogu se dobiti na telefon: 020/665-041 i na mail: edina.serhatlic@podgorica.me.

Tekst konkursa dostupan je na sljedećem linku.

Obrazac za prijavu dostupan je na linku:

https://podgorica.me/storage/23431/6228641306518_Prijava-Obrazac-1.doc

https://podgorica.me/storage/23432/6228641e7d2a5_Obrazac-2.docx

Bonus video: