Milatović: Sud u Londonu zabranio privremene objekte kojima se onemogućava slobodan prolaz kroz Miločerski park

"Nažalost današnja odluka Arbitražnog suda u Londonu takođe je ogolila partijsku zarobljenost našeg Privrednog suda i samovolju njegovog predsjednika Blaža Jovanića", tvitovao je Milatović

38440 pregleda 75 reakcija 28 komentar(a)
Milatović, Foto: Boris Pejović
Milatović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.03.2022. 10:32h

Ministar ekonomskog razvoja (MER) Jakov Milatović poručio je da je Arbitražni sud u Londonu danas izdao zabranu postavljanja privremenih objekata kojima se onemogućava slobodan prolaz kroz Miločerski park.

Televiziji Vijesti je juče iz MER ranije saopšteno da vjeruju da je otvaranje grad hotela Sveti Stefan i Miločera izvjesno u predstojećoj ljetnjoj sezoni, navodeći da bi zakupac u suprotnom prekršio ugovor i izazvao njegov raskid, dodajući da će privremena mjera zabrane koju je nedavno odredio Privredni sud biti ukinuta.

"Ovo je dokaz ispravnosti pozicije Vlade u ovom postupku! Radujemo se ponovnom otvaranju hotela Sv. Stefan i njegovom poslovanju u skladu sa potpisanim ugovorom, zakonima Crne Gore i najboljom međunarodnom praksom. Nažalost današnja odluka Arbitražnog suda u Londonu takođe je ogolila partijsku zarobljenost našeg Privrednog suda i samovolju njegovog predsjednika Blaža Jovanića.", tvitovao je Milatović.