Letovi iz Niša i Kraljeva za Tivat

U vremenu kada se najviše oslanjamo na goste iz regiona, ovo su više nego dobre vijesti, rekao je Eldin Dobardžić iz Aerodroma Crne Gore

6742 pregleda 11 komentar(a)
Sa sajma u Beogradu, Foto: Aerodromi Crne Gore
Sa sajma u Beogradu, Foto: Aerodromi Crne Gore

Kompanija Air Serbia najavila je otvaranje novih avio-linija, od 1. juna iz Niša ka Tivtu, a od 15. juna i iz Kraljeva, saopšteno je juče iz Aerodroma Crne Gore. Član Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, Eldin Dobardžić, kazao je da je otvaranje novih avio-linija od velikog značaja za crnogorsku privredu, naročito za razvoj turizma.

”Zbog čega me raduje što svakodnevno imamo dobre vijesti o obnavljanju starih i uspostavljanju novih avio-linija. Avioni Air Serbia od 1. juna će, osim iz Beograda do Tivta letjeti i iz Niša, a od 15. juna i iz Kraljeva. U vremenu u kom se najviše oslanjamo na goste iz regiona, ovo su više nego dobre vijesti”, poručio je Dobardžić sa Međunarodnog sajma turizma koji juče završen u Beogradu.

Državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Zoran Radunović, sa Sajma je poručio da su Aerodromi Crne Gore, koji su premijerno predstavljeni, sve ovo vrijeme, prva stanica turistima koji dolaze u Crnu Goru. Skrenuo je pažnju na značaj saobraćaja, i u okviru njega, na ulogu Aerodroma Crne Gore u promociji države kao turističke destinacije.

”Saobraćaj je neophodan za funkcionisanje svih ostalih industrija i ekonomskih potencijala kojima Crna Gora raspolaže. S obzirom na to da je naš prioritet turizam, sabraćajna povezanost je najznačajnija. Sve ovo vrijeme, Aerodoromi Crne Gore su prva stanica turistima koji dolaze u Crnu Goru”, rekao je Radunović.

Bonus video: