Brajović: Krivicu za MA pokušava svaliti na mene

"Ja sam neko ko se itekako drži morala i u politici i u životu, i moram da kažem da mi prije takve izjave izazivaju sažaljenje nego neku želju za revanšizmom," kazao je Brajović
54 pregleda 9 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Skupština Crne Gore
Ivan Brajović, Foto: Skupština Crne Gore
Ažurirano: 20.10.2017. 15:38h

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović kazao je da se ne može prebaciti krivica na njega za loše stanje u Montenegro airlinesu.

To je kazao nakon što je dugogodišnji čelnik Montenegro Airlinesa Zoran Đurišić u emisiji Načisto TV Vijesti kazao da krivicu snosi i Brajović, koji je bio ministar saobraćaja.

"Nisam stigao da detaljno pogledam tu emisiju koja je sinoć emitovana. Kratko da kažem: Nažalost, ima nekih ljudi koji svoje probleme u politici i u poslu i krivicu pokušavaju prebaciti na nekog drugog. Ali od mene nemojte očekivati da ih svojih izjava dokrajčim. Ja sam neko ko se itekako drži morala i u politici i u životu, i moram da kažem da mi prije takve izjave izazivaju sažaljenje nego neku želju za revanšizmom," kazao je Brajović na pitanje da li osjeća odgovornost za situaciju u Montenegro airlinesu, jer je bio ministar saobraćaja.

Bonus video: