Od danas na Glovu i ponuda Volija

Na Glovo aplikaciji od danas i najveći trgovački lanac u Crnoj Gori

13656 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Ponuda aplikacije Glovo od danas je bogatija je za još jedno ime iz sektora trgovine. U pitanju je Voli, crnogorskoj javnosti dobro poznat brend koji je, sa svojom velikom ponudom proizvoda, dugi niz godina dragocjen partner svakog domaćinstva.

“Ostvarivanje saradnje sa kompanijom kakva je Voli, pričinjava nam veliko zadovoljstvo i prirodan je slijed naših zacrtanih planova za crnogorsko tržište,” istakla je Bojana Radović, izvršna direktorica Glova za Crnu Goru. “Posebno nas raduje činjenica da je kompanija Voli, koja više od dvije decenije zauzima lidersku poziciju na tržištu Crne Gore, prepoznala Glovo kao odgovornog partnera i relevatnu platformu za distribuciju svojih proizvoda, što dodatno afirmiše aktivnosti koje Glovo svakodnevno sprovodi u cilju širenja i unaprijeđenja kvaliteta svojih usluga. Sa ambicijom da postane ultimativna „aplikacija za sve“, nakon uspješnog širenja ponude u sektoru dostave hrane, u narednom periodu Glovo nastavlja da kontinuirano proširuje svoju multikategorijalnu ponudu, sa posebnim akcentom na supermarkete i ostalu ponudu u sektoru trgovine“, zaključuje Radović. Od danas, ponuda Volija na Glovo aplikaciji dostupna je korisnicima iz opština Podgorica, Nikšić, Bar, Budva i Herceg Novi, a ubrzo će im se pridružiti Tivat i Kotor.

Ranije ovog mjeseca, u okviru globalnog plana ove kompanije da unaprijedi svoju Q-Commerce uslugu, Glovo je otvorio svoj prvi Express centar u Podgorici, prvi te vrste u Crnoj Gori. Sa ciljem dostave u roku od najviše 20 minuta na teritoriji Podgorice, Glovo kuriri omogućiće sigurnu isporuku proizvoda od Glovo Express-a do krajnjeg korisnika, u traženim količinama i u najkraćem vremenskom roku.

Osnovan u Barseloni i prisutan na 25 tržišta u više od 1,3 hiljade gradova u jugozapadnoj i istočnoj Evropi i Africi, ovaj internacionalni startap je prošlog mjeseca proslavio svoj prvi rođendan u Crnoj Gori. Sa težnjom da u narednom periodu svoje usluge učini dostupnim u svakom gradu naše zemlje, Glovo trenutno posluje u sedam opština Crne Gore i to u Podgorici, Budvi, Baru, Tivtu, Herceg Novom, Kotoru i Nikšiću.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koja povezuje restorane, apoteke, prehrambrene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategorijju “bilo šta”, koja stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.