Jandreoski: Članstvo u Odboru IAAE veoma značajno

“Uprkos neizvjesnoj geopolitičkoj situaciji, očekivanja su da do 2024. godine dođe do potpunog opravka”, rekao je Jandreoski na Aviation Eventu, koji je održan na Međunarodnom aerodromu u Klužu

3444 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Aerodromi Crne Gore
Foto: Aerodromi Crne Gore

Članstvo Aerodroma Crne Gore u Odboru International Association of Airport Executives (IAAE) veoma je značajno za razmjenu iskustava i edukaciju zaposlenih, ocijenio je njihov direktor Goran Jandreoski.

On je sa generalnim direktorom Međunarodnog savjeta za aerodrome na svjetskom nivou (ACI World) Luisom Felipeom de Olveirom razgovarao, između ostalog, o oporavku aviosaobraćaja nakon koronakrize, ali i uticaju zbivanja u Ukrajini na aviosaobraćaj.

“Uprkos neizvjesnoj geopolitičkoj situaciji, očekivanja su da do 2024. godine dođe do potpunog opravka”, rekao je Jandreoski na Aviation Eventu, koji je održan na Međunarodnom aerodromu u Klužu.

Jandreoski je ocijenio veoma značajnim učešće Crne Gore na Aviton Eventu.

Olveira je kazao da mu je drago što Crna Gora ima mjesto u IAAE, a razgovarali su i o značaju članstva predstavnika Aerodroma u tom uglednom međunarodnom stručnom tijelu.

Jandreoski je u februaru izabran za člana tog Odbora.

Bonus video: