svake subote do kraja oktobra

Air Montenegro od danas leti i za Nant

"Nant se nalazi na gotovo svakoj listi gradova koje morate posjetiti, jedna je od glavnih luka u Francuskoj i grad bogatog kulturno-istorijskog nasljeđa", saopštili su iz te kompanije

8072 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Air montenegro
Foto: Air montenegro

Crnogorska nacionalna avio-kompanija Air Montenegro od danas uvodi novu, treću liniju ka Nantu u Francuskoj.

Iz te kompanije su saopštili da će se direktan let iz Podgorice odvijati svake subote, sve do kraja oktobra.

"Nant se nalazi na gotovo svakoj listi gradova koje morate posjetiti, jedna je od glavnih luka u Francuskoj i grad bogatog kulturno-istorijskog nasljeđa. Uz Air Montenegro, zelena prijestonica Evrope je nikad bliža putnicima željnim avanture i novih inspiracija", navodi se u saopštenju.

Vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić poručila je da za letove ka i iz Francuske već postoji velika zainteresovanost.

"Zadovoljstvo nam je što našoj mreži, pored Pariza i Liona, dodajemo i Nant i što smo povezani sa veoma važnim i perspektivnim emitivnim tržištem Francuske. Uoči početka ljetnje sezone, ovako dobra avio-dostupnost će, bez sumnje, učiniti Crnu Goru još primamljivijom destinacijom i sigurna sam da ćemo benefite uvođenja ove tri linije za crnogorsku turističku privredu vidjeti već tokom ljetnje sezone koja je pred nama", kazala je ona.