Milatović: Drago mi je što su usvojeni već pripremljeni ekonomski zakoni, nadam se da ćemo uskoro vidjeti novine

"Da podsjetim da smo mi za samo godinu dana kreirali Evropu sad!, povećali min zaradu, sve plate, napravili programski budžet, hedžovali kineski kredit, uveli dječje dodatke..."

5252 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Bivši ministar ekonomskog razvoja (MER) Jakov Milatović saopštio je da mu je drago što su usvojeni ekonomski zakoni pripremljeni od strane 42. Vlade Crne Gore, uključujući i Zakon o ograničavanju cijena, poručivši da on predstavlja "još jedan instrument u vođenju ekonomske politike".

Milatović je dodao da mu je drago što je ministar ekonomskog razvoja i turizma (MERT) Goran Đurović "promijenio mišljenje i da je Zakon usvojen u Skupštini."

"Sada kada su usvojili već pripremljene Zakone - nadam se da ćemo uskoro vidjeti neku novinu u dijelu ekonomske politike. Da podsjetim da smo mi za samo godinu dana kreirali Evropu sad!, povećali min zaradu, sve plate, napravili programski budžet, hedžovali kineski kredit, uveli dječje dodatke, povećali min penziju, napravili Fond za inovacije, usvojili Zakon o kreditno-garantnom fondu, napisali Platformu ekonomskog oporavka, kreirali mjere za podsticaj nataliteta, turističke vaučere, napravili Air M, kreirali Montenegro Works...", napisao je Milatović na Tviteru.

Bonus video: