Joković sa Rajzing Rajnke - Ambasada SAD će nastaviti da podržava razvoj poljoprivrede

Joković je istakao važnost privrženosti SAD podršci državama regiona na putu članstva u EU i upoznao ambasadorku sa planom rada i programima ministarstva za narednu godinu, koji će biti realizovani u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima

2642 pregleda 8 komentar(a)
Joković i Rajzing Rajnke, Foto: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede
Joković i Rajzing Rajnke, Foto: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković sastao se sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke, saopšteno je iz ovog vladinog resora.

"Razgovarano je o unapređenju saradnje u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja kao i o ciljevima ministarstva u narednom periodu", dodaje se i saopštenju.

Kako navode Joković se zahvalio ambasadorki Rajnke na podršci koju je Vlada SAD pruža u svim oblastima sa posebnim fokusom na poljoprivredu i ruralni razvoj.

On je, dodaju, istakao važnost privrženosti SAD podršci državama regiona na putu članstva u EU i upoznao ambasadorku sa planom rada i programima ministarstva za narednu godinu, koji će biti realizovani u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima.

Kako piše u saopštenju Rajnke je čestitala Jokoviću preuzimanje dužnosti i istakla da će Ambasada SAD nastaviti da podržava MPŠV i razvoj poljoprivrede kroz različite oblike saradnje.

Bonus video: