NLB Pay i Visa sa Vama na CIM Forumu

Svaka grebalica donosi poklon

11147 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB Banka
Foto: NLB Banka

Forum kreativnih industrija i medija CIM Forum (Creative Industries and Media Forum), biće održan od 26. do 29. maja u Kotoru. Ovaj jedinstveni festival organizuje se po prvi put i to pod generalnim pokroviteljstvom mobilnog novčanika NLB Pay, a u saradnji sa kompanijom Visa.

Ove kompanije su odlučile da pruže podršku razvoju kreativne industrije u regionu ali i dodatno pomognu promociju Kotora kao jedne od atraktivnih turištičkih destinacija koje nudi Crna Gora.

NLB banka
foto: NLB Banka

Kotor - grad scena na otvorenom, postaće mjesto okupljanja talentovanih, kreativnih ljudi i profesionalaca iz svijeta medija i kreativnih industrija.

U društvu najistaknutijih imena medijske, kreativne, oglašivačke i ostalih komplementarnih industrija iz Crne Gore i regiona, posjetioci će uživati u panel diskusijama na brojne aktuelne teme, a među učesnicima su: Zoran Kesić, Goran Milić, Domagoj Zovak, članovi benda The Books of Knjige, Who See klapa, Olivera Kovačević, Marčelo, Galeb Nikačević, Aleksandar Trifunovic, Petar Komnenić, Dragana Kosjerina i mnogi drugi.

Poseban segment programa će činiti CIM Awards 2022, koji će proglasiti najuspješniju marketinšku kampanja za prethodnu godinu.

U sedmici u kojoj se održava Forum u Kotoru, od 23. do 29. 05, klijenti NLB Banke, korisnici mobilnog novčanika NLB Pay i Visa kartica, mogu očekivate poklone iznenađenja. Svi oni koji tokom ove sedmice izvrše bar jednu transakciju na teritoriji opštine Kotor, svojim mobilnim novčanikom NLB Pay i Visa karticom, stiču pravo da na NLB kutku na CIM Forumu preuzmu poklon grebalicu. Važno je napomenuti da svaka grebalica donosi poklon, te da je moguće preuzeti samo jednom. Među nagradama su Xiaomi trotineti, bežične slušalice i zvučnici i mnogo drugih nagrada. Više informacija ovdje.

NLB banka
foto: NLB Banka

Forum organizuju BMH agencija i NVU Art 365 uz podršku Opštine Kotor, Turističke organizacije Opštine Kotor i Kulturnog centra “Nikola Đurković” Kotor.

Pored razgovora sa dobro poznatim medijskim ličnostima, posjetioce očekuje mnoštvo zabave, dobre muzike i druženja, uz zanimljiv prateći program: kulinarska radionica pripreme kotorske krempite ili izrade dobrotske čipke, te izleti na znamenite lokacije Kotora.

Ljubitelji svijeta medija i kreativnih industrija Kartu za program ovogodišnjeg CIM Foruma, mogu kupiti na web stranici www.mediaforum.me, uz popust od 10% u vidu povraćaja novca na račun, ukoliko se plaćanje obavlja NLB Visa karticom. Povraćaj se može očekivati na račun, u roku od 48h od obavljenog plaćanja.

Vidimo se na CIM-u. NLB Pay i Visa.