BIG šoping centri su sada i zvanični vlasnik Delta City-ja u Podgorici

"BIG će donijeti novo iskustvo za svoje kupce kroz redovne i dinamične dogadjaje tokom cijele godine, kao i u vidu brojnih novih prodavnica i brendova", izjavio je Lev Vajs, generalni direktor BIG CEE

4564 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Delta City
Foto: Delta City

BIG šoping centri su u četvrtak 19. maja ispunili sve uslove za zvaničnu kupovinu 100 odsto vlasništva Delta City Podgorica.

"Kupovina Delta City Podgorica je naša ulaznica za Crnu Goru i samo početak naše podrške i ulaganja u zemlju. Ova transakcija je u skladu sa našom strategijom koju smo deklarisali prošle godine, da nastavimo razvoj kompanije širom Balkanskog regiona. BIG će donijeti novo iskustvo za svoje kupce kroz redovne i dinamične dogadjaje tokom cijele godine, kao i u vidu brojnih novih prodavnica i brendova", izjavio je Lev Vajs, generalni direktor BIG CEE.

foto: Delta City

Delta City Podgorica se prostire na površini od 24.500 kvadratnih metara sa 100 odsto popunjenosti.

Tržni centar ima maloprodajni miks koji uključuje Aroma supermarket, Cineplexx bioskope, kafiće, restorane, modne lance i sportske prodavnice, predovdjene ključnim brendovima kao što su Zara, Bershka, Mango, Pandora, Fashion & Friends, Sport Vision, Cosmetics market i mnogi drugi.