ministar na festivalu "manifest"

Đurović u Beogradu: Oborimo rekord i budimo bolji od 2019.

Ministar ekonomskog razvoja i turizma rekao da je mnogo razloga za dolazak u Crnu Goru

6446 pregleda 12 komentar(a)
Đurović, Foto: Vlada Crne Gore
Đurović, Foto: Vlada Crne Gore

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović prisustvovao je svečanom otvaranju festivala "Manifest" u Beogradu, na kojem je pozvao građane Srbije da posjete Crnu Goru.

„Ja sam ovdje da iskažem svoje dvostruko zadovoljstvo i jedan poziv. Veoma sam zadovoljan što se nakon dvije godine Kovida ovaj festival vraća u punom sjaju i na novoj lokaciji. Siguran sam da neće samo nastaviti ovu dosadašnju tradiciju, već da će iz godine u godinu biti i sve bolji. Drugo moje zadovoljstvo leži u činjenici da je Crna Gora partner od prvog festivala Manifest i siguran sam da ćemo u narednom periodu i u narednim godinama biti dio Manifesta i prezentovati turističku ponudu Crne Gore", rekao je Đurović, kako je saopšteno iz Ministarstva.

Kazao je da je mnogo razloga za dolazak u Crnu Goru.

"Kako je rekla direktorica NTO Srbije, mislim da mi sada svi negdje takmičimo za 2019. godinu. Ja bih želio sve, iz Crne Gore da pozovem da pomognemo Srbiji da dođu i da doprinesu da 2022. bude 2019. Ali ovu priliku koristim da vas, sve građanke i građane Srbije pozovem da vi nama pomognete i pozivam vas da zajedno oborimo rekord i budemo bolji od 2019. U ovom trenutku smo za tri odsto bolji nego 2019. godine. Razlog da dođete u Crnu Goru ima puno: Ada Bojana, Budva, Kotor, Boka, Prokletije, Kolašin, Durmitor. Razlog da dođete u Crnu Goru je sama Crna Gora. Dobrodošli", zaključio je Đurović.