Bivši zaposleni MA: U petak ćemo blokirati saobraćajnicu prema aerodromu Podgorica, Spajić da se pridruži

"Pozivamo sve bivše zaposlene i njihove porodice, kao i prijatelje Montenegro Airlinesa da svojim dolaskom pomognu u ostvarivanju naših prava"

2858 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Bivši zaposleni kompanije Montenegro Airlines (MA) saopštili su danas da će sjutra (petak 3. jun) u 13.30 časova blokirati saobraćajnicu prema aerodromu Podgorica u trajanju od 30 minuta.

Oni su dodali da će protest biti organizovan da bi ponovili njihove ranije iznijete zahtjeve prema Vladi Crne Gore i resornim ministarstvima.

"Kako smo i najavili, protestna okupljanja ćemo povećati na dva puta sedmično, utorkom i petkom, jer je većina bivših zaposlenih dovedena u težak materijalni položaj, s obzirom na to da je posljednje primanje bilo prije skoro 20 mjeseci. Ovom prilikom pozivamo sve bivše zaposlene i njihove porodice, kao i prijatelje Montenegro Airlinesa da svojim dolaskom pomognu u ostvarivanju naših prava. Isto tako, pozivamo i g-dina Milojka Spajića (bivši ministar finansija i socijalnog staranja) da se pridruži, jer, kako smo saznali iz medija, čeka da mu se odgovori na Zahtjev za ostvarivanje prava na nadoknadu po prestanku funkcije, iako se naši zahtjevi razlikuju u tome što mi tražimo zarađeno, a on nezarađeno", poručili su bivši zaposleni u MA.

Bonus video: