Ibrahimović uvjeren da će građani i turisti dionicu auto-puta koristiti tokom turističke sezone

"Zadovoljan sam napretkom radova u odnosu na ono što smo imali prije 10-ak dana kada sam ovdje bio posljednji put"

7037 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Gov.me
Foto: Gov.me

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović uvjeren je da će građani Crne Gore i turisti prioritetnu dionicu auto puta Bar - Boljare koristiti dobar dio turističke sezone.

Ibrahimović je danas sa saradnicima koji su direktno uključeni u realizaciju i praćenje realizacije projekta izgradnje prioritetne dionice auto puta Bar - Boljare obišao radove na ovoj dionici.

"Zadovoljan sam napretkom radova u odnosu na ono što smo imali prije 10-ak dana kada sam ovdje bio posljednji put. Ovo što vidim danas uliva mi optimizam da će građani Crne Gore i naši gosti koji dolaze kao turisti ovaj auto put koristiti dobar dio turističke sezone i to je nešto što me izuzetno raduje jer je zaista vrijeme da ovaj projekat počne da isporučuje benefite gradjanima i privredi Crne Gore", kazao je Ibrahimović.

Dodao je i da će nastaviti da prate radove i njihovu dinamiku.

"I do puštanja u rad ja ili neko od mojih najblizih saradnika skoro svakodnevno će biti na auto putu kako bismo se iz prve ruke uvjerili i u dinamiku i u kvalitet radova jer dinamika nikako ne bi smjela da ugrozi kvalitet", dodao je Ibrahimović.

Bonus video: