Rođendan CEDIS-a koštaće 10.000 eura

CEDIS je tražio usluge scenografije, tehničku opremu, dekoraciju, kreativu, dizajn i dodatnu produkciju, kao i osoblje. U dokumentaciji se navodi da je potreban 3D dizajn scenografije, sadržaj, produkcija i media wall, od tehničke opreme tražili su audio opremu, miksetu, mikrofone, osvjetljenje, binu s elementima, govornicu sa brendingom...

9935 pregleda 12 komentar(a)
CEDIS tražio dekoraciju, scenografiju, angažovanje muzičkog gosta..., Foto: BORIS PEJOVIC
CEDIS tražio dekoraciju, scenografiju, angažovanje muzičkog gosta..., Foto: BORIS PEJOVIC

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) platiće 10.000 eura za organizaciju rođendana tog državnog preduzeća, koji je planiran za 29. jun.

To proizilazi iz dokumentacije objavljene na sajtu crnogorskih elektronskih javnih nabavki (CEJN). CEDIS je jednostavnu nabavku objavio 21. juna 2022, ponude se dostavljaju do 24. juna, kada je i njihovo otvaranje, dok je rok za izvršenje ugovora jedan dan.

Prema dokumentaciji, proslava će da bude upriličena u Muzičkom centru u Podgorici naredne srijede, u 20 časova i trebalo bi da traje sat vremena. CEDIS je tražio usluge scenografije, tehničku opremu, dekoraciju, kreativu, dizajn i dodatnu produkciju, kao i osoblje. U dokumentaciji se navodi da je potreban 3D dizajn scenografije, sadržaj, produkcija i media wall, od tehničke opreme tražili su audio opremu, miksetu, mikrofone, osvjetljenje, binu s elementima, govornicu sa brendingom...

Državnom preduzeću neophodna je i dekoracija za 20 koktel stolova, produkcija i dizajn pozivnica, ali i osoblje koje će voditi računa o organizaciji samog događaja. Tako su tražili tim koji čine hostese, pomoćni radnici, tehnički radnici, scenski radnici, koordinatori za događaj, ali i angažovanje muzičkog gosta.

U dokumentaciji objavljenoj na sajtu CEJN, način plaćanja je virmanski, u roku od 30 dana od ispostavljanja fakture.

Bonus video: