Vlada usvojila više kadrovskih rješenja za Barsku i Crnogorsku plovidbu, AD Marina Bar...

Kako je saopšteno iz Vlade, Skupštini akcionara „Barska plovidba“ AD Bar predloženo je da za članove Odbora direktora izabere: Vladimira Božovića, Seheru Kalender, Radovana Orlandića i Selvedina Tahirovića

5028 pregleda 9 komentar(a)
Sa jučerašnje sjednice Vlade, Foto: Gov.me/Bojana Ćupić
Sa jučerašnje sjednice Vlade, Foto: Gov.me/Bojana Ćupić

Vlada Crne Gore je 23. juna bez održavanja sjednice, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova, usvojila više kadrovskih rješenja.

Kako je saopšteno iz Vlade, Skupštini akcionara „Barska plovidba“ AD Bar predloženo je da za članove Odbora direktora izabere: Vladimira Božovića, Seheru Kalender, Radovana Orlandića i Selvedina Tahirovića.

Vlada je odredila Dina Tutundžića za punomoćnika-predstavnika državnog kapitala na XXI redovnoj Skupštini akcionara „Barska plovidba“ AD Bar i Skupštini akcionara “Crnogorske plovidbe” AD Kotor predložila da za članove Odbora direktora izabere: Tenu Božović, Nemanju Petrovića, Milana Popovića, Ahmeta Markaševića i Ivanu Kečinu

Dalje, Vlada je odredila Snežanu Đurković za punomoćnika-predstavnika državnog kapitala na redovnoj Skupštini akcionara “Crnogorske plovidbe” AD Kotor i predložila Skupštini akcionara AD „Marina“ Bar da za članove Odbora direktora izabere: Safeta Kočana, Danielu Đurović, Ammara Borančića i Milorada Lekovića.

Odredila je i Dina Tutundžića za punomoćnika-predstavnika državnog kapitala na XXI redovnoj Skupštini akcionara AD „Marina“ Bar i Oliveru Stojanović za punomoćnika-predstavnika državnog kapitala na ponovljenoj XXI redovnoj Skupštini akcionara „Prekookeanska plovidba“ AD Bar.

Bonus video: