Lovćen banka na putu digitalne transformacije

Prelazak na DABAR poslovni sistem predstavlja snažnu osnovu za dalji razvoj banke

19773 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Lovćen banka
Foto: Lovćen banka

Lovćen banka će u periodu od petka, 22. jula do ponedjeljka, 25. jula 2022. godine izvršiti prelazak na novi poslovni sistem ( DABAR).

Navedena migracija će predstavljati osnovu za razvoj novih proizvoda i unapređenje korisničkog iskustva, u šta će klijenti Lovćen banke imati priliku da se uvjere u najskorijoj budućnosti.

Tekuća i naredna godina su predviđene za projekte koji će predstaviti niz novih servisa kao što su: mogućnost video poziva prema Kontakt centru, razvoj i optimizacija ChatBot-a koji će omogućiti 24/7 online prisustvo za sve zahtjeve naših klijenata, uvođenje VISA brenda, razvoj co-brend kartice koja će našim klijentima donijeti niz benefita kao i mogućnosti plaćanja na rate, razvoj najmodernije mreže POS terminala.

Lovćen banka ide u korak sa digitalnim inovacijama, uz poštovanje visokih sigurnosnih standarda, kako bi svojim klijentima omogućila brže i jednostavnije korišćenje bankarskih usluga. Ovo su samo početne aktivnosti od brojnih planiranih. Krajnji cilj je digitalizacija Banke, kako bi svojim klijentima, osim fleksibilnosti i brzine koju njeguje, ponudili čitavu paletu novih proizvoda i tako stvorili PREMIUM korisničko iskustvo. Tokom navedenog perioda migracije, planirani su prekidi u radu pojedinih servisa i to:

* Filijale i šalteri će u petak, 22. jula raditi do 15h, dok u subotu, 23. jula neće raditi;

* Aplikacije za elektronsko bankarstvo neće biti na raspolaganju od 17h u petak, 22. jula do 8h u ponedjeljak, 25. jula, kada nastavljamo sa radom na novoj unaprijeđenoj platformi koja će donijeti niz korisnih alata između kojih izdvajamo mogućnost plaćanja računa skeniranjem QR koda, upravljanje limitima na platnim karticama, mogućnost aktivacije / deaktivacije platnih kartica, "chat" za direktan kontakt sa Kontakt centrom kao i mBanking servis za pravna lica.

* Platne kartice Lovćen banke neće biti u funkciji u ponedjeljak, 25. jula 2022. godine, u periodu od 04h do 08h.

U ponedjeljak, 25. jula 2022. godine od 08h svi servisi, koji su privremeno bili u prekidu, ponovo će biti dostupni za korišćenje.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju našim klijentima

Lovćen banka AD Podgorica