Četvoro najsrećnijih putuje u Atinu na WRC trku “EKO Acropolis Rally“

Sačuvajte „EKO Vozi i Osvoji“ karticu, uskoro stižu nova iznenađenja

24645 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

U godini jubileja, 75 godina od osnivanja, završena je još jedna nagradna igra „EKO Vozi i Osvoji“ u organizaciji kompanije Jugopetrol AD. Nagradu, putovanje u Atinu, na EKO ACROPOLIS RALLY osvojilo je četvoro najsrećnijih.

Dobitnici će u organizaciji kompanije Jugopetrol imati priliku da putuju u glavni grad Grčke - Atinu, na trku “EKO ACROPOLIS RALLY“ u periodu od 07.09.2022. do 10.09.2022. godine, gdje će upoznati Atinu i prisustvovati trci koja kreće sa Olimpijskog stadiona. Nagradu su osvojili Dejan Komnenović iz Risna kao i Balša Vujošević, Nikola Raonić i Nemanja Boljević iz Podgorice.

Nagrade dodatno uključuju troškove: avionskih karata sa uključenim prtljagom do 23 kg; transfera do i od aerodroma, hotela i stadiona; smještaja sa doručkom u hotelu sa 4* Atini u periodu od 07.09.2022. do 10.09.2022.

Čestitamo srećnim dobitnicima, a svima ostalima poručujemo: sačuvajte svoje EKO Vozi i Osvoji kartice i nastavite da igrate neku od naših narednih igara, kako bi baš VI postali srećni dobitnici vrijednih nagrada.