Milatović: Šćekić da se prisjeti drugovanja sa prvacima Prve banke

"Neka se Šćekić sa svojim prijateljima DPS majstorima provoza nedovršenim putem od Berana do Jelovice i provjeri kako crnogorski građani i turisti, najužom cestom u istoriji crnogorskih drumova, svakodnevno rizikuju svoje živote usljed neviđenih odrona"

6916 pregleda 20 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Jedan od osnivača pokreta Evropa sad i bivši ministar Jakov Milatović reagovao je na saopštenje ministra zdravlja Dragoslava Ščekića navodeći da treba da pogleda male hidroelektrane duž nedovršenog puta od Berana do Jelovice i prisjeti se svojih drugovanja sa prvacima Prve banke

"Neka se gospodin Šćekić sa svojim prijateljima DPS majstorima provoza nedovršenim putem od Berana do Jelovice i provjeri kako crnogorski građani i turisti, najužom cestom u istoriji crnogorskih drumova, svakodnevno rizikuju svoje živote usljed neviđenih odrona. Neka pogleda i male hidroelektrane duž spomenutog puta i prisjeti se svojih drugovanja sa prvacima Prve banke", naveo je Milatović.

On je kazao da ni to, ni mnoge druge njegove političko-ekonomske aranžmane, ne može sakriti nijedna ćirilična tastatura, naručena za potrebe Fonda za zdravstvo.

"Od takvih političara i ne čude stupidne izjave o švercu, jer oni vjerovatno misle da su školovanje na Oksfordu i rad u evropskim finansijskim institucijama preduslov za karijeru u švercu cigareta. Šalu na stranu, prije nego se sljedeći put usudi da izgovori novu klevetu o bilo kakvim vezama pokreta "Evropa sad" sa DPS-om, neka se g-din Šćekić prisjeti da sjedi u Vladi u kojoj je za ministra izabran glasovima Petra Ivanovića i Branimira Gvozdenovića", naveo je Milatović.

Bonus video: