Vlada: Usvojena Informacija o sprovedenom skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije Montenegro Works

Vlada je danas donijela i izmjene i dopune Odluke o privremenom ograničenju izvoza određenih drvnih sortimenata, koje se odnose na pelet

3504 pregleda 0 komentar(a)
Sa sjednice Vlade, Foto: Vlada Crne Gore
Sa sjednice Vlade, Foto: Vlada Crne Gore

Vlada se se na današnjoj sjednici upoznala sa Informacijom o obavještenju o raskidu ugovora o dugoročnom zakupu zaključenom između Vlade i konzorcijuma Northstar i Eques Capital Limited od 11. septembra 2009. godine.

“Tim povodom, zaduženo je Ministarstvo finansija da u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja, Zaštitnikom imovinsko pravnih interesa, Agencijom za investicija, Ministarstvom kulture i Upravom za zaštitu kulturnih dobara, formira Operativni tim za pregovore sa investitorom, koji će se baviti rješavanjem otvorenih pitanja u vezi sa ugovorom, a sve u cilju nastavka projekta u obostranom interesu", objašnjeno je iz Vlade.

Takođe, na sjednici je usvojena Informacija o sprovedenom skraćenom postupku dobrovoljne likvidacije kompanije Montenegro Works Podgorica.

Vlada je danas donijela i izmjene i dopune Odluke o privremenom ograničenju izvoza određenih drvnih sortimenata, koje se odnose na pelet.

Povezani članci

15. Septembar 2022.

Vlada ograničila izvoz peleta

Bonus video: