Damjanović: Stotine miliona eura duga će vraćati nekoliko narednih generacija

"Sramno je tako igrati se državom i građanima", kazala je potpredsjednica DPS-a

10751 pregleda 70 komentar(a)
Damjanović, Foto: DPS
Damjanović, Foto: DPS

Svaka odluka Vlade Zdravka Krivokapića nije samo bila udar na ekonomiju i temelje države, već za sobom ostavlja stotine miliona eura duga koje će vraćati nekoliko narednih generacija, kazala je potpredsjednica Demokratske partije socijalista (DPS) Sanja Damjanović.

Ona je prokomentarisala vijest da je sud u Londonu odbio zahtjev Crne Gore za otvaranje Svetog Stefana. U oktobru počinje glavna rasprava u sporu kojim vlasnik kompanije "Adriatic Properties" Petros Statis od države traži 100 miliona eura.

"Kada su gasili Montenegro Airlines štetovali su preko 40 miliona eura, kada su gasili Sveti Stefan šteta je iznosila 100 miliona eura, kada su revanšizmom davali otkaze direktorima škola šteta je preko 30 miliona eura...

"Svaka odluka 42. Vlade nije samo bila udar na ekonomiju i temelje države, već za sobom ostavlja stotine miliona eura duga koje će vraćati nekoliko narednih generacija. Sramno je tako igrati se državom i građanima. I isti ljudi misle da mogu da upravljaju Podgoricom... Građani će im suditi na izborima", napisala je Damjanović na Tviteru.

Bonus video: