Zašto su investicije u nekretnine izbor uspješnih ljudi?

Budite uvijek korak ispred krize, osigurajte sredstva!

20943 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Porto Budva
Foto: Porto Budva

U sadašnjem momentu činjenica je da je cijeli svijet pred finansijskom krizom i da brojna dobra gube na svojoj vrijednosti. S tim u vezi, finansijski konsultanti smatraju kako je trenutno jedino isplativo investirati u sredstva koja će zadržati svoju vrijednost, uprkos nepovoljnim ekonomskim aspektima.

Investiranje novca u nekretnine, obezbijeđuje veliki broj mogućnosti za stabilan i pasivan prihod na duži vremenski period. Naime, ulaganje novca u nekretnine, smatra se daleko isplativijim izborom za razliku od, primjera radi, čuvanje novca u bankama.

Ulaganje u nekretnine u Crnoj Gori može biti odlično rješenje za Vaš problem. Ne pamti se da je tržište nekretnina u Crnoj Gori bilo tako aktivno i živo kao što je sada, a kvalitetnih i atraktivnih nekretnina ima izuzetno malo u ponudi, jer se takve nekretnine odmah prodaju. Ipak, nećemo se truditi da Vam objašnjavamo i ubeđujemo Vas zašto su nekretnine Crne Gore najbolji način da sačuvate svoj novac.

Vjerujemo da ste već svjesni ogromne potražnje i skoka cijena za nekretninama širom naše zemlje. U vašem je interesu da pročitate nekoliko sledećih redova kako biste znali koje su to trenutno najpopularnije nekretnine za ulaganje i zbog čega.

Vjerovatno ste već čuli za investicioni projekat Porto Budva kompleks koji se gradi u centru Budve. Informacija je najskuplja stvar na svijetu, ako već niste čuli za ovaj projekat znači da ne raspolažete informacijom od značaja.

Naime, završetak izgradnje ovog projekta se planira za sezonu 2023., a većina nekretnina već je rasprodata.

Još nije kasno, ostalo je malo vremena do otvaranja i akcijske cijene nekretnina u ovom modernom i luksuznom kompleksu koje čekaju možda baš na vas

Kompanija Alart Centar Budva, posle mnogo uspiješnih projekata odlučila se na jedan zaista drugačiji poduhvat, koji je u ovom trenutku definitivno najbolji investicioni projekat u Budvi i širem primorju.

Naša kraljica Jadrana – Budva, koja je ujedno sinonim dobrog provoda, odmora i ljepote od sledeće sezone biće bogatija za jedan luksuzni, hedonistički kompleks svijetskog kvaliteta.

Navikli smo na osrednje uređene apartmane, ponudu koja je do prije nekoliko godina i mogla da ispuni očekivanja turista koji posećuju Budvu, ali ta vremena su iza nas.

Sada su turisti sve zahtijevniji i sve je više onih koji su spremni da dobro plate kako bi njihov boravak na moru bio nalik onom u holivudskim filmovima. Baš to je bio glavni motiv za investitora i za početak jedne sasvim drugačije priče. S tim u vezi, bilo je vreme da Budva dobije jedan savremeni, luskuzni kompleks koji će moći da udovolji i one najizbirljivije goste.

Tako je rođena ideja o Porto Budva multikompleksu.

Ono što već odavno imaju mnoge zemlje sredozemnog mora, sada će imati i naša Budva!

Kupi nekretninu i započni svoj biznis iz snova!

U poslednje vrijeme mnogo se priča o ulaganju u nekretnine i kako je to jedna od najboljih investicionih strategija. I pored toga, ljudi su veoma nepovjerljivi kada je u pitanju ulaganje njihovog novog novca, što je naravno i razumljivo.

Kako bi vam približili ovu temu - objasnili smo vam sve benefite investiranja u visoko kvalitetnu nekretninu, kakva je Porto Budva kompleks.

Ističemo da pored ulaganja u zlato, nekretnine su siguran izbor za čuvanje i uvećanje kućnog budžeta.

Kada odlučite da uložite u nekretninu, veoma je bitno da u obzir uzmete i lokaciju te nekretnine. Lokacija igra veliku ulogu,uglavnom presudnu.

Nekretnine na lošim pozicijama i niskog kvaliteta svakako nisu dobra opcija.

Ipak, luskuzni poslovni prostor ili apartman na Šetalištu u Budvi,nadomak Starog grada ,na obali mora ,sa nevjerovatnim pogledom ne mogu biti promašaj.

Sada vam je jasno, zašto su mnoge nekretnine u ovom kompleksu već rasprodate.

Već tokom početka sledeće sezone kada Porto Budva Kompleks bude završen, možete prodati stan ili poslovni prostor po znatno višoj cijeni od uloženog novca.

Još jedna dobra stvar je što sami odlučujete šta ćete raditi sa svojom nekretninom. Da li ćete je prodati, iznajmiti ili koristiti za svoje potrebe potpuno je vaša odluka.

Alart Centar Budva je tu da vam u svakoj vašoj odluci pomogne.

Takodje tokom Vašeg boravka, kompanija Vam pruža sve hotelske usluge u okviru kompleksa.

Porto Budva je projekat budućnosti i ostalo je sasvim malo vremena da i sami postanete dio priče koja će ispisati stranice razvoja turizma na crnogorskom primorju!

Ne čekajte više!

Kontaktirajte kancelariju prodaje Porto Budva Kompleksa na +38268132995 ili posetite sajt https://portobudvaestate.me