Poklon knjiga - Sve što treba da znate o nafti

Knjiga je rađena tako da postepeno uvodi čitaoca u pojam nafte i onda produbljuje određene teme, kako bi obuhvatila sve relevantno za nekoga ko želi da stekne dobru bazu prije nego se upusti u trgovanje.

17452 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Svjedoci smo dinamičnih dešavanja u svijetu energenata, finansijskih proizvoda koji su tradicionalno pod velikim uticajem ekonomsko-političkih dešavanja u svijetu. Tržište energenata je jako aktivno i fluidno, a njegova izražena volatilnost donosi prilike za postojeće i nove trgovce.

Kada ste novi u trgovanju na berzi, najčešće asocijacije na berzu su vam akcije ili kriptovalute, a nešto rijeđe robe, poput nafte ili gasa. Pitate se kako je to moguće trgovati naftom na berzi i to preko vašeg telefona? Na isti način kao i svim ostalim finansijskim instrumentima!

Usljed rastućeg obima trgovanja CFD robama (zlato, srebro, žitarice), a posebno naftom, Limit Prime Securities vam ovoga puta poklanja knjigu “Sve što treba da znate o nafti - naučite da trgujete CFD naftom”. Ideja knjige je da vam što više približi naftu kao finansijski proizvod kojim možete trgovati i čije tržišne osobine nude veliki broj prilika za trgovce.

Preuzmite Vaš elektronski primjerak knjige ovdje.

O čemu knjiga govori?

Limit Prime
foto: Limit Prime

Knjiga je rađena tako da postepeno uvodi čitaoca u pojam nafte i onda produbljuje određene teme, kako bi obuhvatila sve relevantno za nekoga ko želi da stekne dobru bazu prije nego se upusti u trgovanje.

Tako će vas prvo upoznati sa osnovama nafte, vrstama nafte, kao i sa zemljama koje najviše raspolažu ovim bogatim resursom. Dalje ćete saznati koji je značaj nafte kao i njenu raznoliku upotrebnu vrijednost. Nakon toga ćete naučiti sve o cijeni nafte, a to će biti od velike koristi - da razumijete koji faktori utiču na cijenu nafte i kako trgovci, vlade i potrošači utiču na nju.

Nakon što ste stekli jaku bazu poznavanja glavnih stvari i koncepata, drugi dio knjige stavlja akcenta na CFD trgovanje naftom. Tu je objašnjeno kako trgovati CFD naftom, koje su to najbolje strategije trgovanja i prednosti i nedostaci istog. U ovom dijelu je vrlo detaljno pojašnjeno koje indikatore treba pratiti, koje je najbolje doba dana za trgovinu naftom, kao i koji grafikon je najbolji za trgovanje.

Za download e-knjige, pritisnite ovdje.

Ko smo mi?

Limit Prime Securities je kompanija koja je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje najatraktivnijim finansijskim instrumentima.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin