Božović uručio prve "Budvanske kartice": Popusti u zdravstvenim ustanovama, prodavnicama, prevozu...

Registracija i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8 (TQ Plaza – VI sprat) svakim radnim danom u periodu od deset do 14 časova, a potrebno je sa sobom imati ličnu kartu

7361 pregleda 6 komentar(a)
Sa događaja, Foto: Opštin Budva
Sa događaja, Foto: Opštin Budva

U cilju unapređenja kvaliteta života, poboljšanja standarda građana i građanki Budve i vođeni društveno-odgovornim poslovanjem, Opština Budva i Turistička organizacija opštine Budva realizuju projekat dodjele personalizovanih kartica putem kojih će biti moguće ostvariti popuste i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima na teritoriji opštine.

"Opština Budva je prva opština u Crnoj Gori koja je realizovala projekat "Super senior kartica" koji je naišao na izuzetno pozitivne reakcije, ne samo budvanskih penzionera i penzionerki, već svih građana i građanki Budve. Izuzetno smo ponosni na taj projekat. Vođeni time, došli smo na ideju da nastavimo u istom pravcu i realizujemo još jedan projekat te vrste u našem gradu. Time smo omogućili Budvankama, Budvanima i svim ljudima koji ovdje duže borave da ostvaruju popuste na proizvode i usluge, po ugledu na najrazvijenije turističke destinacije, kako ne bi snosili teret inače viših cijena u sezoni", kazao je predsjednik Opštine Budva Milo Božović na današnjoj svečanosti tokom koje su uručene prve kartice.

Direktor TO Budva Nemanja Kuljača naveo je da su obezbijedili deset hiljada kartica za građane Budve.

"Kao društveno-odgovorna organizacija, sa zadovoljstvom smo se uključili u realizaciju ovog projekta u dijelu dizajna, promocije i štampe. U narednoj godini planiramo i izradu kartica sličnih karakteristika za turiste", kazao je Kuljača.

Korišćenjem "Budvanske kartice" popusti na usluge će se ostvarivati u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza, a kompletan spisak objekata će biti dostupan na sajtu Opštine Budva i na sajtu Turističke organizacije opštine Budva.

Registracija i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8 (TQ Plaza – VI sprat) svakim radnim danom u periodu od deset do 14 časova, a potrebno je sa sobom imati ličnu kartu.

Bonus video: