Poklanjamo vam knjigu: Kako trgovati zlatom!

Kroz istoriju se na zlato uvjek gledalo kao na vrijednu robu i to sa dobrim razlogom. Pored toga što je plemeniti metal tražen u mnogim industrijama, zlato je idealna zaštita od rizika na finansijskom tržištu, posebno tokom perioda makroekonomske i geopolitičke neizvijesnosti. Generalno, na globalnom tržištu postoji jaka tražnja za zlatom, što ga čini jednom od najtraženijih roba na svijetu.

13108 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit prime
Foto: Limit prime

Aktivni učesnici na berzi imaju raznolike karakteristike, ali ono što ih spaja je njihovo neprekidno usavršavanje i edukacija. Kako bi vam ovaj proces olakšala i pružila mogućnost da suštinski razumijete zlato kao vrijednu robu, kompanija Limit Prime Securities je odlučila da svim čitaocima pokloni primjerak e-knjige o tome kako trgovati zlatom.

Preuzmite Vašu knjigu o zlatu ovdje.

Koje teme obuhvata ova knjiga?

Sadržaj knjige je napravljen da vas vodi kroz sve aspekte povezane sa zlatom. Ova knjiga će vam jasno dati odgovore na sledeća pitanja: “Kako trgovati CFD zlatom?”, “Zašto investirati u zlato?”, “Šta pokreće cijenu zlata?” i “Šta su sredstva utočišta i kako se njima trguje?”

Započnite svoje zlatno putovanje već danas, uz našu pomoć. Besplatno preuzmite Vaš primjerak knjige “Kako trgovati zlatom”.

Zašto je knjiga važna za čitaoce?

U knjizi detaljno objašnjavamo kako trgovati CFD zlatom, koje su najbolje strategije trgovanja, koje su prednosti i nedostaci istog. Takođe, saznaćete kako je zlato povezano sa dolarom i kako kamatne stope utiču na cijene plemenitog metala. Ove informacije su od velikog značaja i možete ih iskoristiti i potencijalno ostvariti profit.

Limit prime
foto: Limit prime

Riječ naših analitičara

Šta se trenutno dešava sa zlatom? Cijene zlata su porasle početkom marta zbog strahovanja od posljedica ruske invazije. Takođe, Federalne rezerve i podizanje kamatnih stopa imaju veliki uticaj na cijenu zlata. Cijene su porasle prošle nedelje, iako su bile na putu da padnu drugu sedmicu zaredom zbog agresivne monetarne politike Fed-a. Dolar je ove godine drastično porastao u odnosu na ostale valute poput eura, jena i britanske funte. Jači dolar uvijek ukazuje na to da cijena zlata pada, ali vi možete potencijalno profitirati kako na rastu tako i na padu cijene.

Ukoliko želite da počnete trgovati na berzi, to možete učiniti na vrlo praktičan način! Sa samo jednim klikom i otvaranjem pravog naloga za trgovanje kod licenciranog investicionog društva.

Kompanija Limit Prime je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje najatraktivnijim finansijskim instrumentima.

Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 242 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin