Air Montenegro dobio IOSA sertifikat

„Riječ je o globalnom, međunarodno priznatom sistemu koji je uporediv na svjetskom nivou. Strogi standardi koje propisuje ovakav sertifikat potvrda su visokog stepena sigurnosti i bezbjednosti, ali i kvaliteta u poslovanju naše kompanije

5935 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Kompaniji Air Montenegro uručen je IOSA sertifikat, kojim se procjenjuje i potvrđuje uspješno ispunjavanje sigurnosnih i bezbjednosnih standarda u avio-industriji, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije.

Taj sertfikat izdaje Međunarodna asocijacija avio-prevozilaca (IATA), a iz Air Montenegra su naveli, da su nakon složene i detaljne provjere rada kompanije i organizacije poslovanja ispunili sve propisane standarde za dobijanje ovog sertifikata.

„Riječ je o globalnom, međunarodno priznatom sistemu koji je uporediv na svjetskom nivou. Strogi standardi koje propisuje ovakav sertifikat potvrda su visokog stepena sigurnosti i bezbjednosti, ali i kvaliteta u poslovanju naše kompanije“, saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

Dodali su da IATA kontinuirano radi na daljem unapređenju i razvoju ovih standarda, obavezujući nosioce IOSA sertifikata da svake dvije godine prolaze sve strožu reviziju.

„Nacionalni avio-prevoznik ostaje istrajan da kako danas, tako i u buduće primjenjuje najveće standarde i prati najsavremenije trendove u avijaciji“, zaključuju iz kompanije.

Bonus video: