Veliko praznično darivanje kompanije Limit Prime!

Praznici su savršena prilika za nove početke, a uz edukativni materijal koji nudimo i profesionalnu pomoć naših iskusnih mentora, započeti trgovanje vrlo je lako i jednostavno

9977 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Novogodišnja euforija je ušla i u naše redove i ne možemo da joj se odupremo! Zato, u prazničnom raspoloženju, ovog puta poklanjamo - knjige i bonus!

Čitave godine smo osluškivali i pratili vaše potrebe i zahtjeve i na osnovu njih kreirali i stvarali edukativni materijal. Sve sa ciljem da vama olakšamo i upoznamo vas sa bitnim stvarima i pojmovima, koje je potrebno znati prilikom CFD trgovanja. Stoga, ovoga puta, izdvajamo najbitnije na jednom mjestu i to vam poklanjamo.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Da počnemo od našeg apsolutno esencijalnog vodiča - CFD trgovanje za početnike. U ovoj sveobuhvatnoj knjizi za nove trgovce, ćete saznati o osnovnim pojmovima za uspješnu CFD trgovinu (spread, pip, lot, margina, leverage, swap i sl.), kao i kako čitati grafikone i tumačiti promjene na njima. Takođe, saznaćete kako se koristi platforma za trgovanje i dobiti savjete za uspješno trgovanje, kao što su važnost postavljanja graničnika prilikom trgovanja i uzimanje u obzir kako fundamentalne, tako i tehničke analize.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Osim ovoga, za vas smo pripremili još dvije knjige, koje govore o uvijek popularnim finansijskim instrumentima, zlatu i nafti. U knjizi “Kako trgovati zlatom“, detaljno objašnjavamo kako trgovati CFD zlatom, koje su najbolje strategije trgovanja, kao i prednosti i nedostaci istog. Takođe, saznaćete kako je zlato povezano sa dolarom i kako kamatne stope utiču na cijene ovog plemenitog metala.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Sve što treba da znate o nafti - naučite da trgujete CFD naftom je osmišljena tako da vam što bolje približi naftu kao finansijski proizvod kojim možete trgovati. Tako će vas prvo upoznati sa osnovama nafte, vrstama nafte, kao i sa zemljama koje najviše raspolažu ovim bogatim resursom. Dalje ćete saznati koji je značaj nafte kao i njenu raznoliku upotrebnu vrijednost. Najvažnije od svega, naučićete sve o cijeni nafte, a to će biti od velike koristi - da razumijete koji faktori utiču na cijenu nafte i kako trgovci, vlade i potrošači utiču na nju.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Praznici su savršena prilika za nove početke, a uz edukativni materijal koji nudimo i profesionalnu pomoć naših iskusnih mentora, započeti trgovanje vrlo je lako i jednostavno. Zato smo i ovdje mislili na vas! Kompanija Limit Prime Securities svim novim klijentima poklanja praznični BONUS od 30%. Ukoliko želite da počnete sa trgovanjem, to možete učiniti odmah - otvaranjem računa za trgovanje i time ostvariti 30% prazničnog bonusa na prvi depozit. Bonus dobijaju svi novi klijenti koji deponuju novac do 31.12.2022. godine.

Naša besplatna mentorska podrška vam stoji na raspolaganju. Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 242.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube