Pokrenut postupak javne nabavke za izvođenje radova na izgradnji Dnevnog centra u Baru

Tender Uprave za kapitalne projekte je otvoren do 24. januara naredne godine kada će se pristupiti vrednovanju pristiglih ponuda

7904 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Opština Bar
Foto: Opština Bar

Pokrenut je postupak javne nabavke za izvođenje radova na izgradnji Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Baru.

Procijenjena vrijednost radova je, kako se navodi u saopštenju Opštine Bar, 1,5 miliona eura.

Tender Uprave za kapitalne projekte je otvoren do 24. januara naredne godine kada će se pristupiti vrednovanju pristiglih ponuda.

Opština Bar obezbijedila je, kako je saopšteno, u ranijem postupku sve uslove za početak izgradnje objekta dnevnog centra za za ovu djecu u našem gradu.

Navode da je lokalna uprava pripremila kompletnu projektnu dokumentaciju, glavni i revidovani projekat i riješila imovinsko-pravne odnose kao krucijalni izazov za otpočinjanje izgradnje ovog objekta, a za relizaciju istog obezbijeđana su i sredstva u kapitalnom Budžetu Vlade Cne Gore.

"Uvjereni smo da će se, konačnim raspisivanjem tendera za izgradnju ovog objekta, u što skorijem roku otpočeti i dovršiti njegova izgradnja, čime će se pitanje odgovorajućeg pristupa potrebama djece sa posebnim potrebama i njihovih roditelja u Baru riješiti na sistemski način", navodi se u saopštenju.

Dodaju da Opština Bar ostaje pouzdan partner svim kategorijama stanovništva, a naročito građana kojima je pomoć institucija od posebnog značaja, kako bi obezbijedili jednake uslove za sve u Baru, dostojanstven život i pravo na srećno odrastanje najmlađima..

Bonus video: