Milion eura za opremu RTV Nikšić

Uprava za kapitalne projekte je, u saradnju sa Opštinom Nikšić, pripremila i sprovela postupak javne nabavke za izgradnju nove zgrade na prostoru od oko 2.000 metara kvadratnih

5171 pregleda 2 komentar(a)
Budući izgled zgrade RTVNK, Foto: Projekat
Budući izgled zgrade RTVNK, Foto: Projekat

Izgradnja nove zgrade Radio televizije Nikšić (RTVNK) u Domu revolucije počela je 7. novembra ove godine, a generalni direktor te medijske kuće, Nikola Marković, uspio je da preko Uprave za kapitalne projekte obezbijedi i novac za opremu.

"Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za opremanje nove zgrade Radio televizije Nikšić u vrijednosti od oko milion eura (sa PDV-om) čime je finansijski u potpunosti zaokružen čitav projekat na kome predano radimo već godinu dana. Sve to omogućava da vjerujemo da će zaposleni već u toku naredne godine dobiti nove i moderne prostorije i bolje uslove za rad, a građani Nikšića kvalitetniji lokalni javni servis", poručio je Marković.

Nikola Marković
foto: Svetlana Mandić

Uprava za kapitalne projekte je, u saradnju sa Opštinom Nikšić, pripremila i sprovela postupak javne nabavke za izgradnju nove zgrade na prostoru od oko 2.000 metara kvadratnih i sa nikšićkom kompanijom LD gradnja, potpisali ugovor vrijedan skoro 1,8 miliona eura.

Kako je rečeno prilikom ozvaničenja početka radova, isti će biti završeni za osam mjeseci, a stručni nadzor, koji je donacija lokalne uprave, povjeren je firmi “RMI inženjering” iz Nikšića.

Bonus video: