Radović: Trampe "Slovensku plažu" za Sveti Stefan

"Kada je to radio DPS oni su makar imali legitimitet za privatizaciju i rasprodaju prostornih resursa koji se ogledao u izbornom rezultatu, a sada URA hoće u tehničkom mandatu da završi ono što je DPS započeo sa svega četiri-pet odsto podrške"

19113 pregleda 19 komentar(a)
Radović, Foto: Demokratska Crna Gora
Radović, Foto: Demokratska Crna Gora

Lider budvanskih Demokrata Krsto Radović saopštio je da je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović danas potvrdio ono što je probudilo bojazan kod građana Budve - da ni ova Vlada, posebno što je tehnička, ne odustaje od privatizacije HG "Budvanske rivijere".

"Vjerovatno da su tačne i pretpostavke da je namjera da se ide na neku vrstu trampe 'Slovenske plaže' za 'Sveti Stefan', ali ni to više ne možemo biti sigurni, posebno kad se imaju u vidu radikalne promjene u stavovima i promišljanjima gospodina Abazovića. Kada je to radio DPS oni su makar imali legitimitet za privatizaciju i rasprodaju prostornih resursa koji se ogledao u izbornom rezultatu, a sada URA hoće u tehničkom mandatu da završi ono što je DPS započeo, sa svega četiri-pet odsto podrške", kaže Radović.

Dodaje da u isto vrijeme najavljuje i kupovinu akcija "Luke Bar" i prodaje akcija "Budvanske rivijere".

"Ukoliko postoji bilo kakva konkretna ponuda ili plan privatizacije ovog što je preostalo od nekada moćnog hotelskog giganta čiju je vrijednost srozao upravo DPS, svjesno s namjerom da bi nas izgleda Abazović učio kako treba da plasiramo i oblikujemo turistički proizvod isključivo za visokoplatežne goste, kao i da u isto vrijeme potcijenjuje zaposlene u ovoj hotelskoj grupi, pozivamo ga da javno to i iznese", kaže Radović.

Navodi da moraju da podsjete da ovom hotelskom grupom Vlada upravlja nezakonito.

"Jer su hoteli i zemljište oteti od Opštine Budva i njenih građana, a ukoliko želi da dovrši ono što je DPS započeo neka bude spreman na pravne posljedice koje će zbog toga uslijediti. I na kraju mislim da bi gospodin Abazović trebalo da se ophodi prema imovini Budvanske rivjere na isti način kao i prema imovini u Valdanosu, ništa više i ništa manje", zaključio je Radović.

Bonus video: