Skupština povećava vozni park

Tender se sastoji iz dvije partije od kojih je prva za nabavku dva električna vozila čija je vrijednost 79,32 hiljade eura, dok se druga partija odnosi na sedam motornih vozila za koje je opredijeljeno 138,85 hiljada eura

3042 pregleda 12 komentar(a)
Vrijednost nabavke bez PDV-a 218,18 hiljada: Zgrada Skupštine, Foto: BORIS PEJOVIC
Vrijednost nabavke bez PDV-a 218,18 hiljada: Zgrada Skupštine, Foto: BORIS PEJOVIC

Skupština Crne Gore juče je raspisala tender za nabavku devet novih putničkih vozila od kojih se traže dva na električni pogon. Ukupna vrijednost javne nabavke je 218,18 hilljada eura, dok je PDV 45,81 hiljadu eura.

Tender se sastoji iz dvije partije od kojih je prva za nabavku dva električna vozila čija je vrijednost 79,32 hiljade eura, dok se druga partija odnosi na sedam motornih vozila za koje je opredijeljeno 138,85 hiljada eura.

Ponuđač može da podnese ponudu za jednu ili više partija, u skladu sa tenderskom dokumentacijom i dužan je da u ponudi naznači za koje partije podnosi ponudu. Ako ponuđač podnosi ponudu za više partija, ponuda mora biti pripremljena na način da se može vršiti ocjena ponude za svaku partiju posebno.

Otvaranje ponuda je planirano za 6. mart i do tada se one mogu podnositi. U skladu sa ponudom ponuđača, svaki ponuđač je dužan da navede rok isporuke u okviru svoje ponude.

Rok plaćanja je 30 dana od dana dostavljanja fakture nakon isporuke i tehničkog prijema vozila.

Bonus video: