Delegacija UO Komorskog foruma posjetila Voli

"Predstavnici KIF ZB6 istakli nastojanje da ova asocijacija integriše poslovnu zajednicu regiona, te zalaganje da se stvore uslovi za nesmetan protok roba, modernizaciju graničnih prelaza i unapređenje infrastrukturnih veza među državama ovog područja"

1418 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Voli
Sa sastanka, Foto: Voli

Delegacija Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma zapadnobalkanske šestorke (KIF ZB6) posjetila je kompaniju Voli i razgovarala sa čelnikom kompanije Draganom Bokanom, koji je član Poslovnog savjeta ove regionalne asocijacije.

Kako se navodi iz te kompanije bila je to prilika da se predstavnici privrednih komora regiona, koje zajedno zastupaju oko 400 hiljada kompanija, u Logističkom centru upoznaju sa kapacitetima Volija i razmijene mišljenja o aktuelnim privrednim kretanjima.

Bokan, koji je predsjednik Odbora direktora i osnivač kompanije Voli, rekao je da je crnogorsko tržište uprkos tome što je malo, jako važno za sve regionalne proizvođače.

"Moramo svi zajedno da radimo na poboljšanju saradnje i strategiji kako da zadržimo regionalne brendove kao dominantne na našim tržištima. Bez stranih investicija se ne može razvijati ekonomija, ali se mora povesti računa i o domaćim proizvođačima i plasmanu njihovih proizvoda", rekao je Bokan.

Iz kompanije navode i da su predstavnici KIF ZB6 istakli nastojanje da ova asocijacija integriše poslovnu zajednicu regiona, te zalaganje da se stvore uslovi za nesmetan protok roba, modernizaciju graničnih prelaza i unapređenje infrastrukturnih veza među državama ovog područja.

Bonus video: