PKCG pozvala privrednike da pomognu Turskoj i Siriji

Iz Privredne komore kazali kako se nadaju i očekuju da se turska i sirijska privreda i cjelokupno društvo što prije oporave od teške prirodne katastrofe

1914 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Privredna komora Crne Gore pozvala je crnogorske privrednike da, u skladu sa svojim mogućnostima, iskažu solidarnost i pomognu Turskoj i Siriji.

"Privredna komora iskazuje iskreno žaljenje povodom razornih zemljotresa koji su se dogodili u Turskoj i Siriji, a u kojima je život izgubilo na hiljade ljudi, uz tragične posljedice i nesagledivu štetu po njihovu privredu i ekonomiju", naveli su u saopštenju, uz izraze saučešća.

Kazali su kako se nadaju i očekuju da se turska i sirijska privreda i cjelokupno društvo što prije oporave od teške prirodne katastrofe.

"Žiro račun koji je pod okriljem Crvenog krsta Crne Gore za ovu namjenu otvoren kod Hipotekarne banke, je 520 – 5188 - 31. Takođe, Crveni krst Crne Gore je pokrenuo aktivaciju broja 15888 kod sva tri operatera, putem kojeg se mogu donirati sredstva (cijena jedne sms poruke je 1 euro)", podsjećaju iz PKCG.

Bonus video: