Rađenović: Od subote u 7 časova JP Morsko dobro organizuje besplatan prevoz trajektom do daljnjeg

"Unaprijed se zahvaljujemo svim građankama i građanima na razumjevanju i strpljenju budućih par dana dok ovaj posao na trajektnoj liniji Kamenari - Lepetane ne stavimo u punom kapacitetu"

37091 pregleda 51 komentar(a)
Rađenović, Foto: URA
Rađenović, Foto: URA

Predsjednik odbora direktora Morskog dobra Blažo Rađenović kazao je da se trajektna linija Kamenari - Lepetane neće obustaviti i da će saobraćati od subote u sedam časova.

"Sjutra od 7 časova JP Morsko Dobro će organizovati prevoz putnika i vozila besplatno do daljnjeg. Unaprijed se zahvaljujemo svim građankama i građanima na razumjevanju i strpljenju budućih par dana dok ovaj posao na trajektnoj liniji Kamenari - Lepetane ne stavimo u punom kapacitetu. Pokazalo se pravo lice i koliki su patriote od 'dgovornih ljudi' i firmi koje su od državnih resursa dobijenih bez koncesija preko decenije ubirale više milona eura godišnje u svoje džepove, kako se sad zahvaljuju svim građanima Herceg Novog, Tivta i Crne Gore", naveo je Rađenović na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da je "zakon isti za sve" i da više nema "privilegovanih pojedinaca i firmi".

"Crna Gora je na pravom putu, neće Crnu Goru više niko ucjenjivati", naveo je Rađenović.

Pomorski saobraćaj ranije je saopštio da od ponoći obustavlja trajektnu liniju Kamenari - Lepetane.

Zbog odluke da od ponoći prestanu da saobraćaju tajektne linije, putnici koji se upute za Tivat ili Herceg Novi moraće da saobraćaju putem preko Kotora.

Bonus video: