Saudijska loukost aviokompanija najavila sezonske letove za Tivat

Flyadeal tek treba da saopšti detalje vezane za ovu liniju, jednu od 25 novih koje ove ljetnje IATA sezone pokreće Saudia Grupacija u kojoj su istoimena nacionalna saudijska aviokompanija i njen loukoster Flyadeal

3901 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Saudijska lou kost aviokompanija Flyadeal najavila je da će ovog ljeta dva mjeseca letjeti na sezonskoj liniji za Tivat iz glavnog grada Saudijske Arabije – Rijada.

Flyadeal tek treba da saopšti detalje vezane za ovu liniju, jednu od 25 novih koje ove ljetnje IATA sezone pokreće Saudia Grupacija u kojoj su istoimena nacionalna saudijska aviokompanija i njen loukoster Flyadeal.

Na liniji Rijad-Tivat Flydeal, kome je ovo premijerni dolazak na crnogorsko tržište, imaće direktnu konkurenciju u obliku druge saudijske loukost aviokompanije Flynas koja je lani uspostavila letove između Rijada i Podgorice, ali će ove godine sezonski saobraćaj umjesto sa Podgoricom, Flynas održavati sa Tivtom i to tri puta nedjeljno, u periodu od 1.jula do 31.avgusta.

Inače, Flyadeal raspolaže flotom od ukupno 27 aviona tipa airbus A320 i A 320neo., pojedinačnog kapaciteta po 186 putnika.

Bonus video: