Za sanaciju krova na terminalu tivatskog aerodroma 140.000 eura

Krov aerodroma u Tivtu je nekoliko puta prokišnjavao, a objekat ima problem i sa klimatizacijom

9839 pregleda 62 reakcija 4 komentar(a)
Na prethodne tendere nije bilo ponuđača: detalj sa Aerodroma Tivat, Foto: Siniša Luković
Na prethodne tendere nije bilo ponuđača: detalj sa Aerodroma Tivat, Foto: Siniša Luković

Aerodromi Crne Gore (ACG) raspisali su kroz otvoreni postupak javni poziv za sanaciju krova terminala 1 na tivatskom aerodromu, a procijenjena vrijednost nabavke iznosi 140.000 eura, sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 12. maj, a 60 dana će trajati rok za izvršenje radova koji se računa od momenta uvođenja izvođača u posao.

Osim cijene, ponuda koja bude imala najduži garantni rok na kompletne izvedene radove, koji ne može biti kraći od dvije godine, ocijeniće se najpovoljnijom.

Budući izvođač mora obaviti pripremne radove koji se odnose na demontažu sadašnjeg krova, nakon čega slijede tesarski, izolaterski i limarski radovi na površini većoj od 1.500 kvadratnih metara.

Kontrolu kvaliteta urađenog posla vrišiće se na zahtjev stručnog nadzora preko akreditovane labarotorije

Sprovođenje kontrole kvaliteta vršiće se na zahtjev Stručnog nadzora preko privrednog društva-akreditovane laboratorije u skladu sa propisima kojima je regulisana predmetna oblast.

Plaćanje će se izvršiti avansno u iznosu od 30 odsto ugovorene vrijednosti koji će se platiti u roku od sedam dana od dostavljanja avansnog računa, a ostatak će biti uplaćen u roku od 30 dana od dana dostavljanja pozitivnog nalaza nadzornog odbora.

Krov aerodroma u Tivtu je nekoliko puta prokišnjavao, a objekat ima problem i sa klimatizacijom. Na ranije pozive za sanaciju krova, kako je saopšteno iz ACG, niko se nije javljao.

Bonus video: