Otvorena nova poslovnica – Novi komšija na Starom aerodromu je One

One je Olimpijska mreža Crne Gore, pa je otvaranje nove poslovnice bila prilika za druženje sa proslavljenim rukometašicama Ivonom Pavićević i Milenom Raičević

18523 pregleda 0 komentar(a)
Milena Raičević i Ivona Pavićević, Foto: One
Milena Raičević i Ivona Pavićević, Foto: One

Ljubičasta i žuta danas su obojile podgorički Stari aerodrom. Upravo otvaranjem nove poslovnice u ovom dijelu glavnog grada, njegovim stanovnicima One postaje novi komšija. Na ovaj način, svi sadašnji i budući korisnici te mreže u savremenoj poslovnici na adresi Pera Ćetkovića br. 14, moći će da u prijatnom ambijentu za sebe izaberu najbolje iz One ponude.

“Otvaranje još jedne poslovnice u Glavnom gradu predstavlja nastavak naše strategije širenja na tržištu Crne Gore. Ovaj važan korak u našem razvoju omogućava nam da ponudimo još bolju uslugu našim korisnicima. Radujemo se što ćemo im biti na raspolaganju i što ćemo biti u prilici da im pružimo najbolju moguću podršku”, kazao je komercijalni direktor kompanije One Brano Đurović.

Đurović
Đurovićfoto: One

One je Olimpijska mreža Crne Gore, pa je otvaranje nove poslovnice bila prilika za druženje sa proslavljenim rukometašicama Ivonom Pavićević i Milenom Raičević. Ističući zajedništvo Crnogorskog olimpijskog komiteta i kompanije One, uspješne crnogorske sportistkinje istakle su da otvaranje nove poslovnice u Podgorici simbolično predstavlja širenje tima koji vjeruje u olimpijske vrijednosti.

"Kompanija One je sinonim za kvalitet i pouzdanost i ponosna sam na naše prijateljstvo i razumijevanje. Raduje me što One kontinuirano radi na unapređenju korisničkog iskustva”, kazala je Pavićević.

Pavićević
Pavićevićfoto: One

“Otvaranje nove poslovnice za stanovnike velikog podgoričkog kvarta vidim kao odraz želje da svima koji su dio One tima, ova kompanija ponudi više. Da dobiju profesionalnost, ljubaznost I najbolju uslugu”, kazala je Raičević.

Raičević
Raičevićfoto: One

U kompanji One istakli su da je direktna posjeta poslovnici najbolji način da korisnici na najbrži i najjednostavniji način odaberu pravu ponudu paketa i uređaja. Pozvavši sve stanovnike Starog aerodroma da ih posjete na novoj adresi, podsjetili su da je svima u One mreži na raspolaganju njihov korisnički servis na 1.me, kroz MojOne aplikaciju i na broju 1700.