Air Montenegro: Let iz Ljubljane odložen za 22.20h, trebao da poleti u 12.15

Među putnicima koji čekaju na ovaj let je i novoizabrani direktor AirMontenegra Mark Anžur, koji uskoro treba da preuzme tu dužnost

11546 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Let Air Montenegra iz Ljubljane za Podgoricu, koji je trebao iz glavnog grada Slovenije da poleti u 12.15 časova krenuće u 22:20, saopšteno je "Vijestima" iz ove kompanije.

Kako su pojasnili da je let odložen jer avion iz tehničkih razloga nije poletio iz Podgorice za Ljubljanu u predviđenom vremenu, a iz ljubljanskog aerodroma su termin novog leta obezbjedili tek u 22.20 časova.

Putnik sa ovog leta saopštio je "Vijestima" da im je predstavnica AirMontenegro na aerodromu u Ljubljani ponudila samo osvježenje o trošku prevoznika, dok navodno nisu htjeli da daju neki hotel u blizini aerodroma za dnevni boravak, prevoz do tamo i nazad, kao i da među putnicima ima dosta starijih ljudi i beba.

Iz kompanije su "Vijestima" naveli da su putnici na aerodromu obavješteni o promjeni leta kao i da je onima koji čekaju na aerodromu do sada dva puta nuđeno osvježenje i hrana.

"Putnicima je ponuđen hotel u blizini aerodroma za odmor do početka leta, ali je tu ponudu prihvatio samo jedan par putnika iz Njemačke", saopšteno je iz kompanije.

Oni su naveli i da će putnicima koji nisu prihvatili let u novom terminu u potpunosti biti vraćen iznos za uplaćenu kartu.

Među putnicima koji čekaju na ovaj let je i novoizabrani direktor AirMontenegra Mark Anžur, koji uskoro treba da preuzme tu dužnost.

Bonus video: