Ministarstvo objavilo promo spot o Crnoj Gori

Video za pjesmu "Gdje drže se za ruke planine i more"

4719 pregleda 89 reakcija 10 komentar(a)
Foto: MEK/Youtube
Foto: MEK/Youtube

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma objavilo je promo muzički spot o Crnoj Gori, pod nazivom "Gdje drže se za ruke planine i more".

"Pjesma je rezultat nove promotivne kampanje Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma sa glavnim partnerima Voli trade doo, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Privredna komora Crne Gore i Turistička organizacija Budva. Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori, predstavlja sve atraktivne turističke lokacije od Ulcinja do Boke, Herceg Novog, Budve, Podgorice, Prijestonice Cetinje, Nikšića, Durmitora, Pljevalja, Bijelog Polja", navodi se u saopštenju ministarstva.

"Kako je ljetnja turistička sezona zvanično počela, spot je plasiran u pravom trenutku. Namijenjen je svim zainteresovanim turistima koji mogu da vide šta ih sve očekuje u Crnoj Gori, ne samo tokom ljeta već i 365 dana", dodaju.

Autor spota je Dejan Senić iz Bara, muziku i tekst je napisao Zvonimir Đukić Đule. Aranžman je radio Vojislav Aralica, dok su izvođači numere frontmen grupe Crveno i crno Novak Raičković, frontmen grupe Toć Bojan Stojanovski i basista Dragan Ivanović iz Kotora.

Za realizaciju spota bila zadužena Bubulj produkcija.

Bonus video: