Uz NLB Budžet plus do 1000 € za trgovinu na rate

NLB Banka uvodi novu uslugu za trgovinu na rate - NLB Budžet plus, kojom će prednost odloženog plaćanja biti omogućena na više od 900 prodajnih lokacija širom Crne Gore.

15679 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB
Foto: NLB

Korisnicima NLB Visa debitnih kartica, vezanih za račun preko kojeg primaju platu, može se odobriti limit u iznosu do 1000 €. Tako, klijent uz platu raspolaže dodatnim budžetom iz limita koji koristi za plaćanje na rate bez kamate i nakande u radnjama NLB Partnera.

Na ovaj limit se ne obračunava kamata i odobrava se uz ukupan trošak od svega 5 €.*

Upravljanje kućnim ili ličnim budžetom, naročito na kraju mjeseca kada su finansije na izmaku, poseban je izazov – zato je NLB Banka kreirala povoljnost uz koju nakupljene obaveze ne moraju čekati prvi u mjesecu.

Upravo tako funkcioniše Budžet plus koji je odlična prilika za sve građane koji žele da veće izdatke svedu na manje rate, bez plaćanja dodatnih troškova.

Plaćanje se može vršiti najviše na 24 mjesečne rate, kod NLB Partnera na više od 900 prodajnih lokacija širom Crne Gore - od prehrambenih proizvoda do bijele tehnike i opreme za automobile, kao i prilikom online trgovine kod naših E-commerce partnera.

Budžet plus se aktivira u tri koraka:

  1. Podnošenje online zahtjeva, u filijali ili pozivanjem Kontakt centra na 19888;
  2. Provjera zaduženosti, definisanje iznosa limita i odobravanje limita;
  3. Potpisivanje ugovora i aktivacija limita.

Kompletan proces je jednostavan i ne zahtjeva mnogo vremena. Kada je Budžet plus odobren i aktiviran, možete da koristite benefite koje donosi.

Korišćenje nove usluge je jednostavno

Prilikom plaćanja NLB Visa Classic debitnom karticom potrebno je naglasiti da se želi ostvariti trgovina na rate, uz odabir broja rata u zavisnosti od novčanog iznosa trgovine i ostalih uslova definisanih ugovorom sa bankom.

Kompletan iznos ostvarene trgovine se odbija od odobrenog limita i mjesečno namiruje, uz postepeno dopunjavanje limita u skladu sa dinamikom otplate. Zahvaljujući SMS servisu i mjesečnom izvodu, klijent ima uvid u stanje limita.

Detaljnije informacije o lokacijama trgovina i novoj usluzi banke dostupne su na www.nlb.me, na stranicama NLB Banke na društvenim mrežama, kao i u direktnoj komunikaciji sa operaterima našeg Kontakt centra (19888).

NLB Banka kao jedan od svojih ključnih zadataka postavila je permanentno unapređenje usluge u onim oblastima koje građanima olakšavaju da se izbore sa svakodnevnim finansijskim izazovima i utiču na poboljšanje kvaliteta života. Čvrsto vjerujući da će ova usluga obradovati mnoga domaćinstva koja će sada moći rasterećenije da planiraju svoj budžet, nastaviće da svoju ponudu adaptira i mijenja čime dodatno potvrđuje status jednog od inovativnijih bankarskih sistema u Crnoj Gori.

___________________

*Reprezentativni primjer: Za iznos limita od 1.000 € i rok otplate 24 mjeseca, godišnja nominalna kamatna stopa (NKS) iznosi 0% i jednaka je efektivnoj kamatnoj stopi. Ukupan iznos koji klijent treba da plati u slučaju odobrenja Budžet plus usluge koja predstavlja limit po računu debitne kartice je 1.005 € i predstavlja zbir iznosa zaduženja i naknada u vezi sa odobrenjem limita, a to su naknada za 1 mjenicu (2 €) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (3 €). Naknada za obradu zahtjeva je 0.00 €. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica korisnika limita. Naknade se obračunavaju i naplaćuju samo prilikom inicijalnog odobrenja limita.