Vlada: Objavljeno drugo izdanje biltena IPARD za tebe

"U svakom broju biltena, koji će se prvobitno objavljivati kvartalno, svoje mjesto naći će i uspješna priča korisnika IPARD podrške“, navodi se u saopštenju

3856 pregleda 0 komentar(a)
IPARD, Foto: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede
IPARD, Foto: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, objavilo je drugo izdanje elektronskog biltena IPARD za tebe.

IPARD za tebe je bilten nastao sa namjerom IPARD Upravljačkog tijela Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, da sve zainteresovane strane, direktno ili indirektno uključene u sprovođenje IPARD programa, informiše o aktuelnostima, događajima, kao i objavljenim javnim pozivima.

"U svakom broju biltena, koji će se prvobitno objavljivati kvartalno, svoje mjesto naći će i uspješna priča korisnika IPARD podrške“, navodi se u saopštenju.

Drugo izdanje biltena može se pogledati na linku https://www.gov.me/dokumenta/b50e5daa-c57e-414a-ba38-43732b4f3333

IPARD je pretpristupni program Evropske unije (EU) za ruralni razvoj i ima za cilj pripremu poljoprivrednog sektora zemlje kandidata za članstvo u Uniji i za bolje i uspješnije korišćenje značajno većih fondova koji će biti na raspolaganju crnogorskoj poljoprivredi kada zemlja postane punopravna članica.

"U cilju što veće informisanosti, Ministarstvo konstantno radi na širenju komunikacionih kanala, kako bi kompletna informacija stigla do što većeg broja potencijalnih korisnika podrške, pa je i bilten jedan veliki doprinos tome“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: