Upravni odbor JPNPCG: Finansijsko poslovanje stabilno, nećemo se oglašavati na Bulatovićeve navode

Iz JPNPCG poručili da su finansije i finansijsko poslovanje te firme dostupne svim nadležnim organima i institucijama na provjeru

2702 pregleda 3 komentar(a)
Nacionalni park Skadarsko jezero, Foto: Shutterstock
Nacionalni park Skadarsko jezero, Foto: Shutterstock

Menadžement JPNPCG u prethodnom periodu redovno je obavještavao Upravni odbor preduzeća o finansijskom poslovanju, te prezentovao tražene podatke o ostvarenim prihodima i rashodima, a svi podaci do sada ukazuju na to da je finansijsko poslovanje JPNPCG stabilno, zaključeno je na sjednici Upravnog odbora JPNPCG održanoj danas, saopšteno je iz Nacionalnih parkova Crne Gore.

Isitču da je na sjednici je posebna pažnja posvećena poslovanju preduzeća u poslednjih šest mjeseci.

"Konstatovano je da je povodom izrade završnog računa, kako za 2021. tako i za 2022. godinu, angažovan revizor i da je prvi put nakon višegodišnjeg uzdržanog mišljenja dobijeno pozitivno mišljenje revizora na finansijske iskaze za 2022. godinu.", piše u saopštenju.

"Članovi Upravnog odbora JPNPCG osvrnuli su se i na navode bivšeg direktora Aleksandra Bulatovića, pa je zaključeno da će za narednu sjednicu Upravnog odbora Služba za finansijske poslove pripremiti Izvještaj o ostvarenim prihodima i rashodima do 30.06.2023. Nakon razmatranja izvještaja od strane Upravnog odbora isti će biti objavljen na zvaničnom sajtu JPNPCG i dostupan široj javnosti.", navodi se u saopštenju.

Na sjednici je poručeno da su finansije i finansijsko poslovanje JPNPCG dostupne svim nadležnim organima i institucijama na provjeru, te da se Upravni odbor i JPNPCG u narednom periodu neće se oglašavati na navode bivšeg direktora Aleksandra Bulatovića.

Bonus video: