VG eFiskal kase sa POS servisom: kartično plaćanje i povećana efikasnost u sezoni

Za što jednostavnije poslovanje u toku trajanja turističke sezone, VG eFiskal nudi specijalizovane kase sa integrisanim POS servisom, uz mogućnost plaćanja na rate i podršku 24/7 za sve klijente.

20146 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VG eFiskal
Foto: VG eFiskal

Turistička sezona je u punom jeku, a svakom biznisu koji intenzivnije posluje u sezoni potrebna je efikasna podrška za olakšavanje i pojednostavljivanje posla tokom ovog zahtjevnog perioda. VG eFiskal je kompanija čija je primarna djelatnost automatizacija poslovnih procesa u ugostiteljstvu, uslužnim djelatnostima i maloprodaji, koja posluje na crnogorskom tržištu već duži niz godina. U širokom spektru usluga i opreme koju ova kompanija nudi, izdvajaju se portabilni fiskalni aparati i naplatni uređaji sa POS servisom, koji su ujedno i jedinstveni na tržištu.

Ovi uređaji, u čije su funkcionalnosti i praktičnost imali priliku da se uvjere brojni vlasnici biznisa u Crnoj Gori, donosi niz prednosti koje će unaprijediti vašu efikasnost, transparentnost i profitabilnost.

Prednosti korišćenja specijalizovanih VG eFiskal uređaja sa POS servisom tokom sezone su višestruke. Ovi aparati omogućavaju brže i efikasnije transakcije i izradu fiskalnih računa, čime se smanjuju gužve i čekanje, te doprinosi povećanju zadovoljstva turista. Činjenica da su ovi uređaji lagani i prenosivi posebno je važna za prodavce koji rade na plaži ili sezonskim štandovima, jer im omogućava praktičnije poslovanje na različitim lokacijama. Takođe, ovi aparati automatski evidentiraju svaku prodaju i promet, što je od vitalnog značaja za svaki biznis, naročito u najintenzivnijem periodu u godini.

Kase sa POS servisom predstavljaju praktična i moderna rješenja za poslovanje tokom sezone, omogućavajući biznisima lakše izdavanje fiskalnih računa, gdje god da se nalaze. Uz to, ovi uređaji nude mogućnost kartičnog plaćanja, što rezultira pružanje najbolje usluge krajnjim kupcima prilikom plaćanja. Takođe, njihovim korišćenjem osigurava se transparentnost poslovanja i poštovanje poreskih propisa, te unapređuje rad malih biznisa i stvaraju bolji uslovi za turiste koji posjećuju našu zemlju.

Plaćanje na rate i podrška 24/7 dodatna su vrijednost za svakog klijenta koji se odluči za ovaj tip kase.

U cilju omogućavanja dodatnih povoljnosti i smanjenje opterećenja za sve klijente, VG eFiskal nudi plaćanje na više mjesečnih rata za kupovinu sve opreme za potrebe sezonskog poslovanja. Fleksibilnost u plaćanju zavisi od potreba i dogovora, sa mogućnošću aranžmana na dvije do 24 mjesečne rate i uz obezbjeđivanje sve neophodne pomoći i podrške u dijelu pripreme dokumentacije.

Uz to, radi unapređenja i pojednostavljenja poslovnog iskustva za biznise koji posluju u turističkoj djelatnosti, VG eFiskal svojim klijentima pruža podršku 24/7 za sva eventualna pitanja, probleme ili nedoumice vezano za opremu i njihovu upotrebu. U tom smislu, VG eFiskal je usmjeren na podršku biznisima u najdinamičnijem poslovnom ciklusu pružanjem boljeg poslovnog iskustva kroz korišćenje uređaja koji nudi, a koji poboljšavaju zadovoljstvo svih posjetilaca Crne Gore.

Za više informacija o postupku i načinu kupovine kasa sa POS sistemom, kao i prednostima koje ovi uređaji donose, posjetite našu zvaničnu veb stranicu ili nas kontaktirajte elektronskim putem na e-mail fiskalizacija@vggroup.me ili Viber i WhatsApp na 067 257 398.