Štedite u Addiko banci uz efektivnu kamatnu stopu do 2,44%

Kada razmišljamo o budućnosti ili o sigurnosti u životu, pored zdravlja i porodice, uvijek moramo voditi računa o stabilnosti ličnih finansija.

19000 pregleda 31 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Addiko banka
Foto: Addiko banka

Imajući u vidu sve ono čega smo bili svjedoci proteklih nekoliko godina, pokazalo se da je veoma bitno kako i gdje čuvati sopstvenu ušteđevinu. Takođe, shvatili smo da se minimalnim odricanjima i stavljanjem na stranu malih suma danas, stiče sigurnost u nekim budućim danima.

Addiko banka nastavlja da podstiče svoje klijente na štednju nudeći im priliku da istovremeno ostvare zaradu kroz novu kampanju kumulativne štednje pod nazivom ,,Zamijenite slamaricu za najbolju kamatu“. Kao što i sam naziv kaže ova kampanja daje mogućnost oročenja depozita uz efektivnu kamatnu stopu u iznosu i do 2,44% na godišnjem nivou.

Klijentima Addiko banke omogućeno je da redovnim uplatama uplaćuju svoju štednju na 12 ili 24 mjeseca i na kraju oročenog perioda ostvare dobit sa uračunatom premijom od 10%. Redovne uplate je moguće izvršavati na mjesečnom nivou u minimalnom iznosu od 30€ ili na tromjesečnom nivou sa minimalnim uplatama u iznosu od 60€, dok je maksimalan iznos pojedinačne uplate 1000€. Redovne uplate je moguće promijeniti na način kako to klijentima odgovara, dovoljno je da uvijek budu u rasponu između minimalne (30€) i maksimalne (1000€).

Izuzetno povoljna akcija štednje u Addiko banci trajaće sve do 12. avgusta 2023. godine.

Značajno povećanje našeg depozitnog portfolija u poslednjih par godina dovoljno govori o povjerenju koje klijenti imaju prema štednji u Addiko banci. Takođe, naša banka kao članica Fonda za zaštitu depozita(FZD) garantuje visok stepen sigurnosti čuvanja ušteđevine. Koristeći povoljnosti ove kampanje, pravi je trenutak da oročite svoje depozite u Addiko banci ostvarujući značajnu dobit na kraju oročenog perioda, istovremeno čuvajući vaš novac na najsigurnijem mjestu.

Dodatne informacija o štednoj akcijskoj ponudi „Zamijenite slamaricu za najbolju kamatu“ nalaze se na zvaničnoj web prezentaciji Addiko banke.

Reprezentativni primjer: Na štednju sa inicijalnim ulogom od 5.000€ oročenu na period od 12 mjeseci, uz redovne mjesečne uplate od 30 EUR, efektivna kamatna stopa na godišnjem nivou iznosi 2,42%. U kamatnu stopu nije ukalkulisan porez na prihode, koji korisnik plaća u skladu sa Zakonom o porezu na dohodak građana i iznosi 15% za rezidente. Ukupan iznos koji će korisnik primiti nakon isteka perioda oročenja iznosi 5.472,35 EUR, i sastoji se od glavnice (5.360€), kamate (113,93€) i premije (11,39€), a umanjen je za iznos poreza i prireza (12,97€).

Addiko banka
foto: Addiko banka