Otkazan let "Air Montenegra" iz Podgorice za Pariz

Otkazan je i dolazni let iz Pariza, koji je bio planiran u 13.55 sati. Iz kompanije kazali da su letovi otkazani zbog tehničke neispravnosti iznajmljenog aviona i da će biti realizovani u srijedu

25465 pregleda 119 reakcija 30 komentar(a)
Foto: Miljana Kljajić
Foto: Miljana Kljajić
Ažurirano: 12.09.2023. 14:15h

Let na liniji Podgorica - Pariz, nacionalne avio-kompanije "To Montenegro", otkazan je nakon višesatnog kašnjenja. Iz kompanije su pojasnili da se radi o tehničkoj neispravnosti iznajmljenog aviona.

Prema podacima sa sajta Aerodroma Crne Gore, avion je trebalo da poleti iz Podgorice jutros u osam sati. Otkazan je i dolazni let iz Pariza, koji je bio planiran u 13.55 sati.

Vijest o otkazivanju leta objavljena je na sajtu Aerodroma oko 12.40 časova.

Riječ je o avionu Airbus A320, kojeg je "To Montenegro" zakupio od litvanske kompanije "Heston" i koji je do sada imao više ispada na linijama, o čemu su "Vijesti" pisale.

Osim pomenutog leta, avion "Air Montenegra" za Bratislavu je poletio iz Podgorice u 12.41, umjesto u planiranih 10.20 sati.

"Putnici u hotelu, letovi sjutra"

Nacionalni avio-prevoznik je saopštio da su letovi Podgorica-Pariz i Pariz-Podgorica otkazani zbog tehničke neispravnosti iznajmljenog aviona, što je izazvalo određene promjene u režimu saobraćaja.

"Poremećaji u saobraćaju su česte situacije u aviaciji i kompanija Air Montenegro se trudi da u svakoj situaciji vodi računa o svojim putnicima. Svi putnici koji su trebali da putuju danas za Pariz su smješteni u hotelu i obezbijeđena im je hrana", navodi se u saopštenju.

Kazali su da će letovi Podgorica-Pariz i Pariz-Podgorica biti realizovati u srijedu, u popodnevnim časovima.

Naglašavaju da tehnička neispravnost nije mogla ni u jednom trenutku ugroziti bezbjednost putnika.

Bonus video: