Radovi na rekonstrukciji puta Gubavač-Loznice koštaće oko 711.000 eura

Kroz projekat rekonstrukcije predviđeno je potpuno presvlačenje asfaltom dionice u dužini od 8,1 kilometar. U pitanju je putni pravac na čiju se rekonstrukciju čekalo godinama

4092 pregleda 2 komentar(a)
Obilazak radova na rekonstrukciji putnog pravca Gubavač – Loznice, Foto: Jadranka Ćetković
Obilazak radova na rekonstrukciji putnog pravca Gubavač – Loznice, Foto: Jadranka Ćetković

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa saradnicima obišao je radove na rekonstrukciji putnog pravca Gubavač–Loznice, koji su započeli proteklih dana.

Kroz projekat rekonstrukcije predviđeno je potpuno presvlačenje asfaltom dionice u dužini od 8,1 kilometar.

U pitanju je putni pravac na čiju se rekonstrukciju čekalo godinama.

Predsjednik Smolović je obišao završene radove na dionici od Gubavča do Njegnjeva, istakavši da ovaj projekat predstavlja nastavak unapređenja lokalne infrastrukture i uslova života.

„Mislim da je ovo jedan od najznačajnijih projekata koji realizujemo u saradnji sa Upravom za kapitalne projekte. Mi smo kao lokalna samouprava i proteklom periodu u ova dva naselja uradili dosta na unapređenju cjelokupne infrastrukture, i smatram da pored javne rasvjete ovim projektom značajno unapređujemo uslove za život“, naveo je predsjednik Smolović.

Delegacija Opštine Bijelo Polje koju su pored predsjednika činili potpredsjednici Nermin Bećirović i Tufik Bojadžić, sa resornim sekretarima Duškom Ružićem, Mensurom Hajdarpašićem i menadžerom Opštine Fahrudinom Begovićem je razgovala sa mještanima Gubavča i Njegnjeva koji nisu krili zadovoljstvo što se ovaj projekat koji je nedavno najavljen počeo realizovati.

Projekat rekonstrukcije ovog putnog pravca je vrijedan 710.896,47 eura, a završetak svih radova je planiran u drugoj polovini oktobra.

Bonus video: