Renomirani investitori postavljaju novi standard u Budvi

Centar Budve i Slovenske plaže uskoro će doživjeti izvanrednu transformaciju i biti bogatiji za novi, raskošni hotel sa pet zvjezdica. Ovaj prestižni projekat, poznat kao “Riviera Montenegro Hotel & Residences”, spreman je da postane dragulj Budvanske rivijere.

48420 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mia investment
Foto: Mia investment

Iza ove velike vizije stoje tri iskusne i visoko priznate turske građevinske kompanije, svaka doprinoseći svojom jedinstvenom stručnošću samom projketu.

Među njima, “Fontana Investment” se izdvaja sa više od četiri decenije profesionalnog iskustva, sa više od dva miliona kvadratnih metara različitih objekata na infrastrukturi koja se prostire na više od pet miliona kvadratnih metara. S druge strane, “IKI Design Group”, koji se ponosi sa tridesetogodišnjim iskustvom, uspješno je izveo projekte u 19 zemalja, obuhvatajući više od 70 miliona kvadratnih metara, i koji je osvojio impresivnih 75 nacionalnih i internacionalnih nagrada za arhitektonska rješenja. Treći partner, “Sera Grupacija”, ostavila je svoj trag širom Evrope i UAE, izgradivši više od četiri miliona kvadratnih metara u građevinskim projektima koji sežu od infrastrukture do turizma, uključujući čak razvoj 14 aerodroma. Važno je napomenuti da je Sera Grupacija partner “TAV Airports Holdings”, koji upravlja aerodromima u Turskoj, Saudijskoj Arabiji, Sjevernoj Makedoniji, Tunisu, Hrvatskoj i Letoniji. Jedno od njihovih arhitektonskih remek-djela je “Emaar Square”, koji zauzima impozantnih 850.000 kvadratnih metara i prostire se 11 spratova ispod zemlje u samom srcu Istanbula.

Ovo bogatstvo iskustva i stručnosti sada je spremno da se integriše u samu srž projekta Riviera Montenegro Hotel & Residences, obećavajući neuporedivi standard kvaliteta i ništa manje od izvrsnosti u svakom aspektu, bilo da je riječ o stambenom životu, hotelskom smještaju, šopingu ili uživanju u ponudi luksuznih sadržaja.

Izgradnjom Riviera Montenegro Hotel & Residences ne označava samo novu eru za Budvu kao mediteransku prijestonicu turizma, već, što je još značajnije, za područje Slovenske plaže koje će konačno dobiti luksuz i prestiž kakav zaslužuje. Sa pažljivo osmišljenim hotelskim sobama, rezidencijama i šoping centrom koji se prostire na 3.000 kvadratnih metara, zajedno sa ekskluzivnim infinity bazenom, restoranima i barovima, Riviera Montenegro obećava jedinstveno iskustvo raskošnog načina života.

Pozicioniran pored Slovenske plaže, sa zadivljujućim pogledom na Jadransko more, prostranim podzemnim parkingom i njegovanim zelenim vrtovima, ovaj projekat se izdvaja svojim društveno odgovornim dizajnom unutar opštine Budva. Izbjegavajući maksimizaciju kapaciteta za izgradnju, projekt se fokusira na poboljšanu pristupačnost, otvorene atriume i bogate zelene površine, čineći ga primjerom održivog i sofisticiranog razvoja u regionu.