Resulbegović: Marković nastavlja da ignoriše Ulcinj

"Uz potpuno uvažavanje potrebe i značaja bržeg razvoja sjevera Crne Gore, ovim putem želimo podsjetiti premijera da i u južnom regionu postoji jedan grad koji raspolaže resursima za izgradnju hotela visoke kategorije. Vladino sapštenje na najbolji mogući način pokazuje da i ova Vlada nastavlja politiku odvraćanja ozbiljnih investitora od ulaganja u Ulcinj, koja se u kontinuitetu vodi zadnjih, skoro 30 godina"
82 pregleda 1 komentar(a)
Naser Resulbegović, Foto: SDP
Naser Resulbegović, Foto: SDP
Ažurirano: 25.08.2017. 09:31h

Socijademokratska partija optužila je premijera Duška Markovića da nastavlja politiku ranije Vlade kada je Ulcinj u pitanju.

Predsjednik ulcinjskog odbora te partije Naser Resulbegović, konstatovao je da Marković ignoriše potrebe Ulcinja za gradnju hotela visoke kategorije.

Iz Vladine Službe za odnose sa javnošću nedavno je izdato saopštenje o posjeti vlasnika kompanije DAMAC i njihovom interesovanju za izgradnju hotela visoke kategorije u Crnoj Gori. U saopštenju se naglašava da je premijer posebno istakao povoljne mogućnosti investiranja u sjeverni region.

"Uz potpuno uvažavanje potrebe i značaja bržeg razvoja sjevera Crne Gore, ovim putem želimo podsjetiti premijera da i u južnom regionu postoji jedan grad koji raspolaže resursima za izgradnju hotela visoke kategorije. Vladino sapštenje na najbolji mogući način pokazuje da i ova Vlada nastavlja politiku odvraćanja ozbiljnih investitora od ulaganja u Ulcinj, koja se u kontinuitetu vodi zadnjih, skoro 30 godina", naveo je Resulbegović u saopštenju.

Dodao je "da je to ona politika koja je dozvolila da se lokacije, na kojima su još 30-tih godina prošlog vijeka postojali hoteli, danas koriste kao parkinzi, a omladina Ulcinja svoju egzistenciju i budućnost obezbjeđuje i gradi širom Evrope i Amerike".

"Na ovo bi ponekad mogli da ih podsjete i njihovi koalicioni partneri iz albanskih nacionalnih partija, koji mudro ćute i završavaju svoje poslove", kazao je Resulbegović.

Bonus video: