Preko 200 miliona eura promet Premium karticama u ovoj godini

O uspješnosti ovog projekta govori brojka od 57.000 zadovoljnih korisnika koji su u ovih 12 godina imali priliku da koriste mnogobrojne povoljnosti najtraženije kartice na crnogorskom tržištu

19536 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hipotekarna banka
Foto: Hipotekarna banka

U društvu klijenata i partnera Hipotekarne banke proslavljeno je uspješnih 12 godina postojanja PREMIUM PROGRAMA, najpopularnijeg programa u bankarskom sektoru u Crnoj Gori koji je nastao sinergijom Hipotekarne banke, Crnogorskog Telekoma i kompanije Mastercard.

O uspješnosti ovog projekta govori brojka od 57.000 zadovoljnih korisnika koji su u ovih 12 godina imali priliku da koriste mnogobrojne povoljnosti najtraženije kartice na crnogorskom tržištu. Zahvaljujući ovom bankarskom program klijenti mogu ostvariti popuste I mogućnost plaćanja na rate na preko 2.000 prodajnih mjesta, kod 600 partnera projekta. Zadovoljstvo zbog ovako izuzetnih rezultata ovog programa izrazio je član Upravnog odbora Hipotekarne Banke, Nikola Špadijer.

“Do današnjeg dana Premium program je za ovu godinu ostvario promet od preko 200 miliona eura. Ako smo prije dvije godine imali rekordnih pet miliona transakcija, ove godine imamo deset miliona transakcija Premium karticom. Takođe, na kraju trećeg kvartala ove godine, ukupna bilansna suma Hipotekarne banke dostigla je 50 miliona eura, a završno sa 30. septembrom naša banka je druga u sistemu po visini depozita sa preko 800 miliona depozita. Ovo su cifre na kojima bi pozavidjela ozbiljnija i veća tržišta od našeg,” istakao je Špadijer.

“Podsjetiću da smo prije par godina našim klijentima omogućili da umjesto na 12 mogu da trguju na 24 rate, obogatili smo ponudu sa dvije nove vrste osiguranja, prešli smo na novi Platinum portfolio Mastercard-a. Krajem prošle i početkom ove godine omogućili smo da preko 18.000 Mastercard korisnika ima svoju karticu u Apple i Google pay wallet-ima, te da na bezbjedan i moderan način mogu da trguju uz fantastično korisničko iskustvo,” saopštio je Špadijer.

Hipotekarna banka
foto: Hipotekarna banka

Na sinoćnoj svečanosti se prisutnima obratio komercijalni direktor Crnogorskog Telekoma, Predrag Perković koji je konstatovao da je i nakon 12 godina Premium program najuspješnija co-brand priča na crnogorskom tržištu.

“Uspjeh Premium kartice bazira se na predanom radu kolega iz Hipotekarne banke i inovacijama i unapređenjima koje kartica doživljavala svih ovih godina. Vjerujem da uspjeh programa leži u sinergiji dva moderna, inovativna brenda koji ne samo da prate trendove, već ih mijenjaju i pokreću, kao i u snažnoj mreži partnera Premium programa. Premium je mnogo više od platne kartice, to je svojevrsna kartica lojalnosti svih partnera Premium programa,” kazao je Perković

Izuzetnoj popularnosti i potražnji ovog program na bankarskom tržištu doprinijela je i saradnja sa kompanijom Mastercard, koja se sa svakim novitetom i novim proizvodom koji donosi sa velikih tržišta prvo obrati Hipotekarnoj banci.

Hipotekarna banka
foto: Hipotekarna banka

“Napomenuću da je 2011. Hipotekarna banka donijela prvu beskontaktnu karticu u Crnu Goru čime se utire putu nečemu što se zove plaćanje mobilnim novčanicima. Zahvalila bih se korisnicima Premium kartice i najavila da vrijedno sa timom Hipotekarne banke i Telekoma već radimo na kreiranju određenih ponuda kojima ćemo oplemeniti ovaj projekat,” kazala je direktorica za odnose sa klijentima na tržištu Crne Gore u kompaniji Mastercard, Olga Dedović.

Nakon svečanih obraćanja, gosti su imali priliku da pogledaju mini-izložbu istorijata Premium kartice, ali i da uživaju u muzičkom programu kakav dolikuje ovakvoj premium proslavi.