Dobro došli u svijet premium Grčke gastronomije

EKO benzinske stanice i Greka Icons partnerstvom donose Navarino Icons kolekciju

14260 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol AD
Foto: Jugopetrol AD

Greka Icons, u vlasništvu kompanije TEMES S.A, i Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, s ponosom najavljuju početak dinamične saradnje. Jedan od ključnih brendova u Greka Icons asortimanu su Navarino Icons proizvodi koji su dostupni samo na EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore.

Navarino Icons kolekcija proizvoda nalazi inspiraciju u bezvremenskoj tradiciji regiona i ogleda se u posvećenosti Costa Navarino u promovisanju pristupačne ali nedovoljno istražene strane Grčke, uz očuvanje njenog prirodnog sjaja i kulturnog nasljeđa. Prožeti najfinijim prirodnim sastojcima, bez konzervansa, aditiva ili vještačkih boja, ovi proizvodi su osvojili preko 46 prestižnih nagrada za kvalitet, uz izuzetnu čast da treću godinu zaredom budu proglašeni za EVOO godine (Međunarodna nagrada za kvalitet ekstra djevičanskog maslinovog ulja). Ovaj izuzetan asortiman proizvoda obuhvata: ekstra djevičansko maslinovo ulje, med, masline, sirće, štanglice sa susamom i biskvite.

Isticanje značaja autentičnog grčkog gastronomskog nasljeđa i ekološke održivosti

EKO benzinske stanice i Greka Icons svojom posvećenošću ističu značaj autentičnog grčkog gastronomskog nasljeđa. Ovo partnerstvo predstavlja rijetku i izuzetnu priliku da stanovnici i posjetioci Crne Gore uživaju u suštinskim vrijednostima Grčke kroz ukuse i umjetničku notu Navarino Icons proizvoda koji su dostupni isključivo na EKO benzinskim stanicama.

Pored kulinarske izvrsnosti, saradnjom EKO benzinskih stanica i Greka Icons naglašava se duboka posvećenost održivosti životne sredine, poštovanju zajednice, etičkoj praksi i očuvanju tradicije. EKO benzinske stanice i Greka Icons nastoje da zajednički promovišu svjesno poslovanje sa fokusom na uticaj koji kompanije imaju na svoje okruženje, čime postavljaju inspirativni presedan u ovog grani privrede.

EKO benzinske stanice i Greka Icons će sa radošću dočekati kupce u Crnoj Gori koji prepoznaju kvalitet i koji će biti u prilici da osjete suštinsku vrijednost Grčke kroz Navarino Icons asortiman. Udruživanjem ove dvije kompanije koje imaju viziju da na drugačiji način prikažu grčki kulinarski pejzaž, bićete u prilici da uživate u nasljeđu tradicije i blagodetima prirode.

Otkrijte Navarino Icons proizvode na EKO benzinskim stanicama!